logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλες και Φίλοι

Αν και αυτή την περίοδο όλους «μας ζώνουν τα φίδια»  για πυρκαγιές στο Δήμο μας (και σωστά, αφού μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κανένα οργανωμένο σχέδιο από τη Δημ. Αρχή), ωστόσο υπάρχουν και θέματα που φαίνονται μικρότερης σημασίας, αλλά όμως δεν είναι!

Η περίπτωση 𝛅𝛊𝛂𝛗ύ𝛌𝛂𝛏𝛈ς 𝛕𝛚𝛎 𝛑𝛒𝛐𝛔𝛚𝛑𝛊𝛋ώ𝛎 𝛅𝛆𝛅𝛐𝛍έ𝛎𝛚𝛎 από χρήση ή και επεξεργασία τρίτων, θα παραμένει διαχρονικά μείζον θέμα που μας αφορά όλους.

Δεν φαίνεται όμως να απασχολεί το ίδιο και τη Δημοτική Αρχή, η οποία πρόσφατα προβάλλει την υπηρεσία ΣΔΟΠΣ (𝞢ύ𝞼𝞽𝞰𝞵𝞪 𝞓𝞲𝞪𝞭𝞲𝞳𝞽𝞾𝞪𝞳ής 𝞞𝞲𝞳𝞸𝞶𝞸𝞵𝞲𝞳ής 𝞟𝞴𝞰𝞺𝞸𝞿ό𝞺𝞰𝞼𝞰ς 𝞢𝞾𝞶𝞪𝞴𝞴𝞪𝞼𝞼𝞸𝞵έ𝞶𝟂𝞶).

Περιληπτικά σημειώνουμε ότι:

Στη συγκεκριμένη υπηρεσία, ο Δημότης θα συνδέεται με τους προσωπικούς του κωδικούς TAXISNET για να δει την καρτέλα του με τις οφειλές του ή/και τα ληξιπρόθεσμα χρέη του και θα ρυθμίζει τις οφειλές του πληρώνοντας μέσω e-banking.

Όλα καλά μέχρι εδώ!

Έλα όμως που όλα αυτά θα παραμένουν αποθηκευμένα στον υπολογιστή (server) της Ιδιωτικής Εταιρείας που θα παρέχει την υπηρεσία! Με άλλα λόγια, όλα τα στοιχεία που αναφέρθηκαν θα βρίσκονται σε υπολογιστή Ιδιώτη (και μάλιστα για απροσδιόριστο διάστημα…)! Και όλα αυτά καταβάλλοντας το ποσό των 𝟭𝟬.𝟳𝟮𝟲€ στην Εταιρεία γι’ αυτό…

𝝙𝞄𝝼𝝶𝞃𝝸𝝹ά 𝝺𝝾𝝸𝝿ό𝝼, 𝝾 𝝸𝝳𝝸ώ𝞃𝝶ς 𝝷𝝰 𝝻𝝿𝝾𝞀𝝴ί 𝝼𝝰 𝝲𝝼𝞈𝞀ί𝝵𝝴𝝸 𝝿𝝾𝝸𝝾ς 𝞆𝞀𝞈𝞂𝞃ά𝝴𝝸 𝝹𝝰𝝸 𝝿ό𝞂𝝰 𝝹𝝰𝝷ώς 𝝹𝝰𝝸 ό𝝿𝝾𝝸𝝰 ά𝝺𝝺𝝰 𝞂𝞃𝝾𝝸𝞆𝝴ί𝝰 𝞄𝝿ά𝞀𝞆𝝾𝞄𝝼 𝞂𝞃𝝶𝝼 𝝹𝝰𝞀𝞃έ𝝺𝝰 𝞃𝝾𝞄 𝝙𝝶𝝻ό𝞃𝝶

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να διακόψει ΑΜΕΣΑ τη συγκεκριμένη υπηρεσία, έως ότου αυτή να μπορεί να παρέχεται από τον εξυπηρετητή του Δήμου Διονύσου ΚΑΙ ΜΟΝΟ και με βάση διαδικασίες αυθεντικοποίησης (authentication) στοιχείων χρήστη από την ΑΑΔΕ χωρίς οποιαδήποτε άλλη διαμεσολάβηση (soft ή hardware) οιουδήποτε άλλου φορέα.

𝞢𝞮 𝞭𝞲𝞪𝞿𝞸𝞺𝞮𝞽𝞲𝞳ή 𝞹𝞮𝞺ί𝞹𝞽𝟂𝞼𝞰 𝞱𝞪 𝞮ί𝞶𝞪𝞲 𝞾𝞹𝞮ύ𝞱𝞾𝞶𝞰 𝞬𝞲𝞪 𝞸𝞹𝞸𝞲𝞪𝞭ή𝞹𝞸𝞽𝞮 𝞭𝞲𝞪𝞺𝞺𝞸ή ή 𝟀𝞺ή𝞼𝞰 𝞹𝞺𝞸𝞼𝟂𝞹𝞲𝞳ώ𝞶 𝞭𝞮𝞭𝞸𝞵έ𝞶𝟂𝞶 𝞽𝟂𝞶 𝞓𝞰𝞵𝞸𝞽ώ𝞶 λόγω της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης.

#Διόνυσος_ψηφιακός_μετασχηματισμός