logo


Στην Κοινότητα Διονύσου θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 6 Ιουνίου η τελευταία ενημερωτική συνάντηση με τους κατοίκους για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, που οργάνωσαν η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Υπενθυμίζεται πως ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα, αντίστοιχες ενημερωτικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους οικισμούς του Δήμου, που κινδυνεύουν περισσότερο από τις πυρκαγιές. Επιπλέον, διαθέσιμη στο κανάλι του Δήμου στο YouTube είναι και η ενημερωτική ομιλία για το ίδιο θέμα από τον Μ. Αθανασίου, Dr (ΕΚΠΑ), ειδικό στις Δασικές Πυρκαγιές, MSc στην Πρόληψη και Διαχείριση Φυσικών καταστροφών, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Σε σχετικό μήνυμα του ο πρόεδρος της Κοινότητας Τ. Μπάσης αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Πολιτικής Προστασίας, το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Διονύσου σας προσκαλούν να παρευρεθείτε την Κυριακή 6/06/2021 και ώρα 19.00 στην ενημερωτική συνάντηση που θα γίνει με θέμα : “Μέτρα πρόληψης των δασικών πυρκαγιών καθώς και τις άμεσες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν οι κάτοικοι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης”.

Η Κοινότητά μας θεωρείται περιοχή υψηλής επικινδυνότητας και κρίνεται απαραίτητη η παρουσία σας.

Χώρος συγκέντρωσης Διονύσια (Παλιός Σιδηροδρομικός Σταθμός).

Επίσης, σε συνέχεια της ενημερωτικής εσπερίδας που πραγματοποίησε τη Δευτέρα, 24-05-2021 το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου σε συνεργασία με το Τμήμα Διαβούλευσης & Εθελοντισμού με θέμα: «Δασικές Πυρκαγιές, η Προστασία των Πολιτών και η μεγάλη σημασία της προετοιμασίας των Οικισμών», με κεντρικό ομιλητή τον κ. Μιλτιάδη Αθανασίου,Dr (ΕΚΠΑ), ειδικό στις Δασικές Πυρκαγιές, MSc στην Πρόληψη και Διαχείριση Φυσικών καταστροφών, σας στέλνουμε τον σύνδεσμο από το Κανάλι του Δήμου Διονύσου στο YouTube: https://bit.ly/3wixehE , για να μπορέσετε να το παρακολουθήσετε σε περίπτωση που δεν ήταν εφικτό να το δείτε την προγραμματισθείσα μέρα.

Ο Προέδρος της Κοινότητας Διονύσου

Αν. Μ. Μπάσης