logo


Στο γήπεδο Άνοιξης, για τους κατοίκους του Οικισμού Φασίδερι, ξεκινούν αύριο Δευτέρα 31 Μαΐου, στις 7.30 το βράδυ, οι ενημερώσεις ανά Κοινότητα και Οικισμό του Δήμου Διονύσου, σχετικά με την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών. Η πρωτοβουλία αυτή, που έρχεται από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και  Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση και αποσκοπεί στην ενημέρωση των πολιτών για τα μέτρα πρόληψης των  δασικών  πυρκαγιών καθώς και τις  άμεσες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν οι κάτοικοι  σε  περίπτωση έκτακτης  ανάγκης, ξεκινώντας από τις περιοχές του Δήμου που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο.

Ακολουθεί την Τρίτη 1 Ιουνίου, στις 7 το βράδυ, η αντίστοιχη συνάντηση για τους Οικισμούς Καπιτένια και Αγ. Παρασκευή Αγ. Στεφάνου και Ανθέων Άνοιξης, στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου, επί της οδού Πιπεροπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλες τις ενημερωτικές συναντήσεις μπορούν να συμμετέχουν κάτοικοι και από άλλους Οικισμούς, που δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα.