logo


Με σημαντικότερο θέμα τον ορισμό δικηγόρου εξωτερικού συνεργάτη, που θα χειρισθεί την υπόθεση με την επανέναρξη λατομικής δραστηριότητας στο Διόνυσο, θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 25 Μαΐου στις 9 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

∆ΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη Απόφασης ορισµού εξωτερικού συνεργάτη δικηγόρου για τον χειρισµό της υπόθεσης Λατοµείων Μαρµάρου.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 2ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 3ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την για την ενίσχυση του Κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 4ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από το SUPER MARKET ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από το SUPER MARKET ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 7ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την εταιρεία “∆ΕΛΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την εταιρεία “Β. Σ, ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Π’» για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 9ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής της υπαλλήλου του ∆ήµου Αλιβιζάτου ∆ήµητρας και έγκριση απόδοσης λογαριασµού.

ΘΕΜΑ 10ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηµατικού εντάλµατος προπληρωµής του υπαλλήλου του ∆ήµου Μέξη Ευάγγελου και έγκριση απόδοσης λογαριασµού.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση ενεργοποίησης δικαιώµατος προαίρεσης για την «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ», σύµφωνα µε το άρθρο 132 παρ. 1 περ. α ’ του Ν4412/2016.

∆/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΘΕΜΑ 12ο: Λήψη απόφασης επί αιτήµατος κ. ΘΕΟ∆ΟΣΙΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ περί καταβολής αποζηµίωσης για ζηµιά βαφής του ΖΗΖ 9830 ΙΧΕ αυτοκινήτου της φερόµενης ιδιοκτησίας του ύψους 800,00 € προκληθείσα, κατά τους ισχυρισµούς του, από αδέσποτα σκυλάκια την 21/1/2021 ενόσω ήταν σταθµευµένο επί της οδού Χρυσανθέµων 6 της Κ. Αγίου Στεφάνου.

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση 3ου Α.Π.Ε. του έργου «Τοπικές επεµβάσεις για την απορροή οµβρίων στο ∆. ∆ιονύσου».

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ ΤΜ. ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση αναδοχής χρέους οφειλέτη του ∆ήµου.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 15ο: ∆ιαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων.