logo


Η ανακοίνωση της πιθανής επαναλειτουργίας λατομικής δραστηριότητας σε περιοχή της Κοινότητας Διονύσου, χθες (11/5) στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκ μέρους του προέδρου της Αντιδημάρχου Γ. Φωτάκη, ενεργοποίησε άμεσα την παράταξη “Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου”. Δυο μέλη της, ο επικεφαλής Κ. Κουριδάκης και ο εκλεγόμενος στην περιοχή δημοτικός σύμβουλος Δ. Αλεξανδρής επισκέφθηκαν το σημείο, απ’ όπου και οι παρακάτω φωτογραφίες. Σημειωτέον ότι- όπως έγραψε η Οδός Διονύσου- η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων θα έρθει και στην Επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε ο Δήμος Διονύσου να εκφράσει τη γνώμη του στο πλαίσιο σχετικής διαβούλευσης:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

Στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Διονύσου, που είμαι Αντιπρόεδρος,  έγινε αναφορά από τον Πρόεδρο για την γνωμοδότηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων σχετικά με την λειτουργία Λατομείου μαρμάρων στην Δ.Κ. Διονύσου.

Η πρώτη άμεση δράση μας ήταν η επίσκεψη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξανδρή στην ευρύτερη περιοχή του έργου όπου και οι σχετικές εικόνες.

Η συνέχεια ΠΡΟΣΕΧΩΣ..