logo


Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δημοσιευθεί στη Διαύγεια η απόφαση Δημάρχου με την οποία ορίζονται οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Διονύσου, με θητεία- εκτός απροόπτου- μέχρι τη λήξη αυτής της δημοτικής περιόδου, το 2023.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει, τουλάχιστον τέσσερα είναι τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν “χαρτοφυλάκιο”, ενώ δυο από τους νυν Αντιδημάρχους παραμένουν ακλόνητοι στη θέση τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις τάξεις των νέων Αντιδημάρχων περιλαμβάνεται και πάλι μέλος της παράταξης “Η Πόλη μας, Το Σπίτι μας”, που στηρίζει τη Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας της, ενώ ισχυρές είναι οι φήμες που μιλούν και για πρόσωπο- έκπληξη που κατείχε θέση ευθύνης και στη Διοίκηση Ζαμάνη. Σπάει, επιπλέον, η υπερ-Αντιδημαρχία Πολιτισμού- Αθλητισμού- Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, ενώ ανακατατάξεις προβλέπονται στον ευαίσθητο τομέα της Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, του Πρασίνου και της Πολιτικής Προστασίας.

Η ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων θα γίνει οπωσδήποτε μετά από την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων των δυο Επιτροπών- Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής- την Τρίτη 11 Μαΐου, και τούτο γιατί στη σύνθεση των δυο Επιτροπών προβλέπεται η συμμετοχή και δυο Αντιδημάρχων, που ορίζει ο Δήμαρχος. Αν, συνεπώς, η ανακοίνωση προηγείτο των συνεδριάσεων, τότε οι αποφάσεις δεν θα ήταν έγκυρες, μια που κάποιοι από τους νυν Αντιδημάρχους, που συμμετέχουν στις Επιτροπές, θα είχαν ήδη αντικατασταθεί.