logo


Με τηλεδιάσκεψη και με 4 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Διονύσου την Τρίτη 11 Μαΐου στις 11 το πρωί, αμέσως μετά από την Οικονομική Επιτροπή. Ανάμεσά τους:

*Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δροσιά, στο πλαίσιο των έργων για την αποχέτευση. Οι ρυθμίσεις, που σύμφωνα με την τεχνική έκθεση θα είναι μεγάλης έκτασης και διάρκειας, οφείλονται στην κατασκευή αγωγών σε τρία σημεία της περιοχής- στη Ρόδων, στην 25ης Μαρτίου, και στη Λ. Σταμάτας- Δροσιάς και Λ. Ροδοπόλεως-, περιλαμβάνουν και μερική τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών που διέρχονται από εκεί, και συνοδεύονται από την ομόφωνη έγκριση του Τοπικού Συμβουλίου Δροσιάς. Να σημειωθεί πως στις δυο πρώτες περιπτώσεις, στη Ρόδων και στην 25ης Μαρτίου, οι αγωγοί προβλέπεται να κατασκευασθούν σε μια φάση, ενώ στη Σταμάτας- Δροσιάς και Ροδοπόλεως σε 2 φάσεις.

*Η μετατόπιση εναέριου υποσταθμού μέσης- χαμηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ στην Οδό Ηρ. Πολυτεχνείου, στον Άγ. Στέφανο, δίπλα στις γραμμές του τρένου, για την ασφάλεια παρακείμενης ανεγειρόμενης οικοδομής.

*Και βέβαια, η εξέταση αιτημάτων για κοπές δέντρων σε όλο το εύρος της πόλης, που έρχονται με εισήγηση, μετά από αυτοψία, μεικτής επιτροπής από αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

Ενημερώσεις- Ανακοινώσεις

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση μελέτης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εξασφάλιση ομαλής κυκλοφορίας οχημάτων κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου: «Ολοκλήρωση έργων αποχέτευσης ακαθάρτων στη Δ.Κ. Δροσιάς» σε οδούς του δημοτικού δικτύου.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων επί της οδού Ασκληπιού της Δ.Κ. Κρυονερίου για την εγκατάσταση στην οποία λειτουργεί η εταιρεία “ΣΥΜΒΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.”

ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη απόφασης για τη μετατόπιση εναέριου Υποσταθμού Διανομής επί της Ηρώων Πολυτεχνείου.

ΘΕΜΑ 4ο: Εξέταση αιτημάτων για κλάδεμα και κοπή δέντρων.