logo


Η φύση και ο περιορισμένος αριθμός των θεμάτων οδήγησαν στην δια περιφοράς συνεδρίαση για τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου, σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου στις 7 το βράδυ. Σύμφωνα με την πρόσκληση της Προέδρου Τ. Κώνστα, τα μέλη θα αποστέλλουν ηλεκτρονικά την ψήφο τους, με σύντομη τοποθέτηση εφόσον το επιθυμούν και με αιτιολόγηση εφόσον ψηφίσουν αρνητικά.

Ανάμεσα στα μόλις 4 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, περιλαμβάνεται η αποκατάσταση του προαυλίου στο χώρο του ΕΠΑΛ Διονύσου, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του πρώην Καργάκου, επί της Λ. Σταμάτας- Δροσιάς και όπου σημειώθηκαν ζημιές λόγω της “Μήδειας”. Το σχολείο, γράφει στο αίτημά του ο Διευθυντής Ν. Πλέσσας, συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο πρόγραμμα “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ- Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑΛ”, που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την ΕΕ. Φέτος το θέμα αφορά στα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα. Σύμφωνα με τον κ. Πλέσσα, κρίνεται αναγκαία η αποκατάσταση και συντήρηση του γηπέδου ποδοσφαίρου, μια που αποτελεί χώρο διεξαγωγής και βιντεοσκόπησης στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος, με την τήρηση βέβαια όλων των υγειονομικών μέτρων.

Για το ίδιο σχολείο, και για την εφαρμογή των οδηγιών για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ζητείται η τοποθέτηση εξαεριστήρων στις αίθουσες και τους χώρους του, ενώ εκκρεμεί παλαιότερο, του Ιανουαρίου, αίτημα του σχολείου, που η Σχολική Επιτροπή έχει διαβιβάσει στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, για τη δημιουργία παραθύρων με στόχο την εξασφάλιση επαρκούς αερισμού.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

  1. Ορισμός χρήστη για τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΚΗΜΔΗΣ
  2. Εκτίμηση αναγκαιότητας για αποκατάσταση αθλητικού χώρου στον αύλειο χώρο που στεγάζεται το ΕΠΑΛ Διονύσου και εξουσιοδότηση στον Αντιπρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες
  3. Εκτίμηση αναγκαιότητας για τοποθέτηση εξαεριστήρων στο κτήριο που στεγάζεται το ΕΠΑΛ Διονύσου και εξουσιοδότηση στον Αντιπρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες
  4. Τροποποίηση της υπ’ αρ. 3.2021 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής με ΑΔΑ: 6ΑΛΔΟΚ8Κ-6ΙΣ