logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Σήμερα (σ.σ. χθες Σάββατο 20/3), παρά την κακοκαιρία, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Μαραθώνος και Χελμού (γαλακτοπωλείο «Στάμου»), στην οποία κάλεσαν η Επιτροπή Αγώνα Διονύσου, η Ομάδα Γυναικών Διονύσου, το Σωματείο Συνταξιούχων Βόρειου Τομέα, και συμμετείχαν το Σωματείο Εργαζομένων της  FIRST DATA, το Σωματείο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «ο Σωκράτης», η Ένωση Γονέων Δημόσιων Σχολείων Διονύσου και κάτοικοι της περιοχής.

    Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν η πρόεδρος της Ομάδας Γυναικών Διονύσου Μαρκοσιάν Ελένη, το μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Εκπαιδευτικών Βάσω Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Γιάννης Καραδήμας, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δημήτρης Τσιράκης.

     Ακολούθησε πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Διονύσου για τις εφάπαξ αποζημιώσεις λόγω της «Μήδεια» για όλα τα λαϊκά νοικοκυριά, πάγιο αίτημα φορέων και κατοίκων.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

     * Επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας χωρίς αποζημιώσεις

     * Μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα σχολεία και τα πανεπιστήμια

     * Έλεγχος στις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες και αποθήκες, στα Σούπερ Μάρκετ

     * Στήριξη του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και ανέργων

     * Ενάντια σε κυβέρνηση και επιχειρηματικούς ομίλους που επιχειρούν να τσακίσουν τους μισθούς, τις συντάξεις, το ασφαλιστικό τα εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματά μας

     * Καμία περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων του λαού με πρόσχημα την πανδημία

     * Να μπει τέλος στην αστυνομοκρατία και κρατική καταστολή

     * Εφάπαξ αποζημίωση των λαϊκών νοικοκυριών που υπέστησαν ζημιές από τη «Μήδεια»