logo


Με ανακοινώσεις, χρήσιμες πληροφορίες, καθώς και κρίσιμες αποφάσεις, εμπλουτίζεται η σελίδα της Κοινότητας Διονύσου στο facebook, μετά και από την επανενεργοποίησή της. Σε σχετικό μήνυμά τους οι διαχειστές της σελίδας τοπικοί σύμβουλοι Π. Οικονομάκου και Θ. Κατσανεβάκης αναφέρουν:

Αγαπημένοι μας συμπολίτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε δημιουργήσει μια Σελίδα για την Κοινότητα Διονύσου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook

Σε αυτή τη Σελίδα είμαστε σε θέση να επικοινωνούμε όλα τα νέα για την Κοινότητά μας, αλλά και για τον ευρύτερο Δήμο. Θα ήταν χαρά μας να μας ακολουθήσετε.

Ο τρόπος αναζήτησης της σελίδας μας είναι ο εξής : στο σχετικό περίγραμμα αναζήτησης του facebook θα γράψετε «Κοινότητα Διονύσου« και εν συνεχεία αριστερά, στα φίλτρα αναζήτησης θα επιλέξετε Σελίδες.

Θα σας εμφανίσει την Σελίδα μας και εάν το επιθυμείτε, θα πατήσετε το μπλε εικονίδιο που γράφει ΄Μου αρέσει’.

Αν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, θα ήταν χρήσιμο να προσδιορίσετε και στις ρυθμίσεις της Σελίδας ότι θέλετε να μας βλέπετε στις ενημερώσεις σας.

Ο τρόπος που θα το κάνετε αυτό είναι ο εξής : ανοίγοντας την Σελίδα μας θα πατήσετε δεξιά στο εικονίδιο (…) και θα επιλέξετε ‘Ρυθμίσεις ακολούθησης’.

Στον πίνακα που θα εμφανιστεί, διαλέξτε την επιλογή  ‘Αγαπημένα’.

Με εκτίμηση

Κοινότητα Διονύσου