logo


Με τηλεδιάσκεψη και με εννέα θέματα θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Διονύσου σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου στις 11 π.μ.. Κεντρικό θέμα στην Ημερήσια Διάταξη η πρόταση της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ) για τοποθέτηση τριών μικρών αιολικών σταθμών στους ορεινούς όγκους της Πεντέλης, της Πάρνηθας και του Υμηττού, με τρεις ανεμογεννήτριες ο καθένας, με στόχο την εξοικείωση των πολιτών. Ήδη, όπως έχει καταγράψει η Οδός Διονύσου, το Τοπικό Συμβούλιο Διονύσου, στη συνεδρίασή του την περασμένη Τρίτη 2 Μαρτίου, παρουσία των Δημάρχου Γ. Καλαφατέλη και του Προέδρου του ΣΠΑΠ Β. Σιώμου, και με βάση την εισήγηση του τοπικού συμβούλου Θ. Κατσανεβάκη, έχει πάρει ομόφωνη αρνητική απόφαση.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

Ενημερώσεις- Ανακοινώσεις

ΘΕΜΑ 1o: Αιτήσεις για παρατάσεις ταφής στην Κοινότητα Διονύσου. (αριθ απόφασης 1/21).

ΘΕΜΑ 2o: Αιτήσεις για παρατάσεις ταφής στην Κοινότητα Διονύσου (αριθ απόφασης 5/21).

ΘΕΜΑ 3o: Επιστροφή χρήσης οικογενειακών τάφων στην Κοινότητα Διονύσου.

ΘΕΜΑ 4o: Ρευματοδότηση του Δημοτικού Κοιμητηρίου στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου.

ΘΕΜΑ 5o: Εγκατάσταση δικτύου υδροληψίας στο Κοιμητήριο της Δ.Κ. Διονύσου του Δ. Διονύσου.

ΘΕΜΑ 6o: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την προέγκριση ή μη κατασκευής κοινών 6ετών ταφικών μνημείων με α.α. – 449 α – και με α.α. – 657 – στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αγ. Στεφάνου, Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 7o: Συζήτηση και λήψη απόφαση για υπόθεση που αφορά την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Κοιμητηρίου Αγ. Στεφάνου Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 8o: Τοποθέτηση τριών ανεμογεννητριών στην Πεντέλη.

ΘΕΜΑ 9o: Εξέταση αιτήσεων περί κοπής δέντρων.