logo


Ξεκινάει στις 5 το απόγευμα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη “Μήδεια”, που για πρώτη φορά θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου στο Youtube- αλλά αυτή η πρώτη φορά, και σε μια τέτοιας σημασίας συνεδρίαση, φαίνεται πως έχει κιόλας τα παρατράγουδά της. Όπως δημοσιεύει και καταγγέλλει ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Ν. Κοκκαλάς στο Facebook, δεν θα του επιτραπεί να συμμετάσχει στη συνεδρίαση, για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων για την προσφορά της ΕΣΤΙΑΣ, στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας:

ΦΑΓΑΜΕ «ΚΑΙ»… ΠΟΡΤΑ !!!

Έχοντας επικοινωνήσει πριν λίγη ώρα με το Δημαρχείο του Δήμου μας για να ενημερώσω ότι δεν μου είχε αποσταλεί ακόμη ο σύνδεσμος για το απογευματινό Δημοτικό Συμβούλιο (ως μέρος της Διοίκησης και ως σήμερα πάντα μου έστελναν), θεώρησα ότι πέρα από αυτό, θα ήταν χρήσιμη για όποιον ζητούσε μία ενημέρωση για τις ενέργειες που έγιναν από το Ν.Π.Δ.Δ. η Εστία στη διάρκεια της Μήδειας και μπορούν να γίνουν στο μέλλον, ως μέρος σχεδιασμού μιας έκτακτης ανάγκης. Οι υπεύθυνοι με ενημέρωσαν, ότι δεν έχουν κάτι να μου πουν και ότι το συμβούλιο θα μεταδοθεί ζωντανά με livestreeming και ότι μπορώ να το δω μέσω αυτού. Ωστόσο, εάν κάποιος έχει κάποια απορία ή θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικά, αυτό πώς θα γίνει…;;;

Σε κάθε περίπτωση, η ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου, ακόμη και έτσι, είναι ένα πολύ θετικό βήμα για την ενημέρωση των πολιτών.

Την ίδια στάση, σύμφωνα με πληροφορίες της Οδού Διονύσου, της άρνησης συμμετοχής, επεφύλαξαν οι αρμόδιοι του Δήμου και στο αντίστοιχο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου, τα μέλη του οποίου έχουν πληγεί ποικιλοτρόπως το τελευταίο διάστημα. Έτσι, αυτοί που έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση με δυνατότητα παρέμβασης είναι ο Δήμαρχος, οι 41 δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και οι Πρόεδροι των 7 Κοινοτήτων της πόλης, αλλά και από κεκτημένη ταχύτητα μάλλον ο τέως Γενικός Γραμματέας του Δήμου, που ως γνωστόν παραιτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.