logo


Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την προσεχή Τρίτη 9 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα. Στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνονται τα τρία θέματα, που τέσσερις παρατάξεις της μειοψηφίας και μια ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος με προχθεσινή ανοιχτή επιστολή τους είχαν ζητήσει να συζητηθούν. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως τα θέματα δεν συνοδεύει καμιά εισήγηση. Ειδικά για το δεύτερο, που αφορά στην αποτίμηση της «Μήδειας», σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου, δόθηκε στη δημοσιότητα από πλευράς Δημοτικής Αρχής ανακοίνωση με την καταγραφή των προβλημάτων που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία, τους χειρισμούς στην αντιμετώπισή τους, καθώς και τα μέτρα που έχουν ληφθεί ή δρομολογούνται για την αποκατάστασή τους. Αυτή η ανακοίνωση πιθανόν να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τη σχετική συζήτηση της Τρίτης:

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης για τη ζωντανή μετάδοση, καθώς και μαγνητοσκόπηση και αναπαραγωγή των δημοσίων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 2ο: Αποτίμηση της διαχείρισης και των συνεπειών της κακοκαιρίας «Μήδεια» στο Δήμο Διονύσου.

ΘΕΜΑ 3ο: Προτάσεις για την κατάρτιση ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης αντίστοιχων μελλοντικών καταστάσεων στο Δήμο μας και λήψη συγκεκριμένης δέσμης σχετικών μέτρων στην παρούσα φάση.