logo


Με το μυαλό στο καλοκαίρι που πλησιάζει, δυο Σύλλογοι της Άνοιξης, ο «Περιβαλλοντικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος των Αγίων Αγγέλων» και η «Πρόοδος», επεξεργάστηκαν από κοινού πλαίσιο προτάσεων για να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατόν οι συνέπειες από την επέλαση της “Μήδειας”. Οι προτάσεις περιλαμβάνονται σε επιστολή που πρωτοκολλήθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου στο Δήμο Διονύσου και απευθύνονται σε μια σειρά εμπλεκομένων φορέων: Δήμοι Διονύσου και Κηφισιάς, Περιφέρεια Αττικής, Δασαρχείο, ΔΕΔΔΗΕ, Πυροσβεστική. Στην επιστολή τους οι δυο Σύλλογοι υπογραμμίζουν πως απαιτείται «οργάνωση και ταχύτητα συγχρόνως,…. ώστε να μη γίνουμε Μάνδρα ή Μάτι Νο2».

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως πριν από τη “Μήδεια”, όσο και κατά τη διάρκειά της, ο Σύλλογος των Αγίων Αγγέλων λειτούργησε υποδειγματικά ενημερώνοντας ανελλιπώς για την εξέλιξη της κακοκαιρίας καθώς και για τις επεμβάσεις προς την αποκατάσταση των προβλημάτων αλλά και δίνοντας ολοκληρωμένη εικόνα για κάθε γωνιά της περιοχής.

Τη δημοσίευση της επιστολής στο facebook συνοδεύει η παρακάτω σημείωση:

Μετά από πρωτοβουλία του συλλόγου μας, έγινε συνεννόηση των Αγίων Αγγέλων με το γειτονικό σύλλογο της «Προόδου», και τις σχετικές ομόφωνες εγκρίσεις των δύο ΔΣ, 
καθώς και την συνεργασία του κου Παναγιώτη Κωνσταντόπουλου, και της κας Κικής Γρατσία, κατοίκων των Αγίων Αγγέλων και δικηγόρων, 
καταθέσαμε και πρωτοκολλήσαμε σήμερα την κοινή επιστολή μας με προτάσεις, που όλοι μαζί επεξεργαστήκαμε αυτή την εβδομάδα, προς τον Δήμο Διονύσου κοινοποιώντας και την αρμόδια Δημοτική Ενότητα της Ανοιξης, και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς και οργανισμούς.

Παράλληλα ζητήσαμε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, συνάντηση με το Δήμαρχο κο Καλαφατέλη..

Τώρα χρειάζεται εγρήγορση και έργο, το καλοκαίρι πλησιάζει…!!