logo


Στις 5 το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης (!) 4 Μαρτίου, θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου με μοναδικό θέμα συζήτησης την αποτίμηση των συνεπειών στο Δήμο μας από το πέρασμα της κακοκαιρίας “Μήδεια” το διάστημα 15-17/2/2021. Η συνεδρίαση, τονίζει στην πρόσκλησή της η Πρόεδρος Σ. Κατσίγιαννη, κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας που έχει κηρυχθεί ο Δήμος για να προγραμματίσουμε τις επόμενες ενέργειες.

Η συνεδρίαση αποτέλεσε επιτακτικό αίτημα των παρατάξεων της μειοψηφίας τις τελευταίες ημέρες, τόσο στο πλαίσιο των συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, όσο και στην πρόσφατη, κατεπείγουσα και πάλι, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού 2021 στις 23 Φεβρουαρίου.

Εντούτοις: Μαζί με το αίτημα για τη συνεδρίαση με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τη “Μήδεια”, οι παρατάξεις έχουν ζητήσει, εδώ και μήνες που διαρκεί η πανδημία αλλά πιο πολύ τώρα, να διεξαχθεί η συνεδρίαση σε live streaming, “για να μπορέσουν να ακούσουν οι πολίτες τι έγινε”. Το αίτημα αυτό δεν φαίνεται να ικανοποιείται ούτε και τώρα, μια που η Δημοτική Αρχή επιμένει να χρησιμοποιεί την τηλεδιάσκεψη.