logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διόνυσος, 22.2.21  

Ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου πραγματοποίησε σήμερα 22.2.21, σειρά επαφών ώστε να αναζητήσει λύσεις και βοήθεια από την πολιτεία και τα θεσμικά όργανα καθώς ο επιχειρηματικός και επαγγελματικός κλάδος έχουν πλέον δεχθεί ένα τελειωτικό χτύπημα ως συνέπεια της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Επικοινωνήσαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ. Ν. Πέππα ο οποίος εξέφρασε την δέσμευση της Περιφέρειας να συμβάλει με κάθε τρόπο, με την Ελληνική Συνομοσπονδία  Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας  και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Σ.Πέτσα. 

Ο Aναπληρωτής Yπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΕΣΔ ότι σε συνεργασία με το Δήμο Διονύσου συνίσταται Επιτροπή Καταγραφής των καταστροφών και ζημιών τις οποίες έχει υποστεί ο επιχειρηματικός κλάδος.

Κατόπιν υπήρξε επικοινωνία με το Δήμαρχο ΔιονύσουΓ. Καλαφατέλη κατά την οποία επιβεβαιώθηκε η σύσταση της Επιτροπής στην οποία θα συμμετέχει και το θεσμικό μας όργανο. 

Αγαπητοί/ές  Συνάδελφοι,
Κρίθηκε απαραίτητο, από τις συνομιλίες μας, να προχωρήσουμε όλοι/ες  στην καταγραφή των υπαρχουσών ζημιών (αναλώσιμα, δομικά, εξοπλισμός κ.λπ.) ώστε να επισπευσθεί η διαδικασία καταγραφής/αυτοψίας από την Επιτροπή.

! Προσοχή: Το φωτογραφικό υλικό κρίθηκε ως άκρως απαραίτητο στοιχείο! 

Για κάθε νεότερο θα είμαστε σε επικοινωνία και συνεργασία ώστε να επιτύχουμε την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση μίας κανονικότητας. 

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Τηλ: 0030- 6978164663

www.dionysosbusiness.gr