logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, κατόπιν των κρουσμάτων COVID-19 τα οποία καταγράφηκαν στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κρυονερίου, η ΕΣΤΙΑ ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και με κύριο μέλημά της την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των παιδιών και των οικογενειών τους – αλλά και του συνόλου των εργαζομένων της – θα πραγματοποιήσει αύριο 29/01/2021 ημέρα Παρασκευή, εξέταση με Rapid Test του προσωπικού σε όλους τους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9:00 π.μ. και η εξέταση θα πραγματοποιηθεί από ειδικό πιστοποιημένο κλιμάκιο που θα ακολουθήσει και θα τηρήσει αυστηρά το σύνολο των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας.

Σας υπενθυμίζουμε εφιστώντας την προσοχή σας: Εάν κάποιο από τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού Κρυονερίου έχει συμπτώματα και οι γονείς κάνουν με δική τους πρωτοβουλία το τεστ και το αποτέλεσμα βγει θετικό, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ μπαίνει το σύνολο των μελών της οικογένειας σε καραντίνα. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνετε τον ΕΟΔΥ.

Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές, αλλά και με τους εργαζομένους και τις οικογένειες των παιδιών μας.

Θα ακολουθήσει επόμενη σχετική ανακοίνωση.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

Κοκκαλάς Γ. Νικόλαος