logo


Με 21 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου. Χωρίς προς το παρόν αναρτημένες εισηγήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα, τα θέματα περιλαμβάνουν την ανάδειξη προσωρινών ή και οριστικών αναδόχων για μια σειρά προμηθειών και έργων, όπως τα υγρά καύσιμα και λιπαντικά για τις ανάγκες του Δήμου, τα τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΑΠΗ, η λειτουργία της Μουσικής Σχολής και η υλοποίηση των επιμορφωτικών μαθημάτων, η αποκατάσταση των αφανών βλαβών του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, καθώς και η προμήθεια αλατιέρας και λεπίδας αποχιονισμού.

Περιλαμβάνονται ακόμη:

*Η έγκριση του απολογισμού για το 2019 της Σχολικής Επιτροπής Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης (σ.σ. η οποία, υπενθυμίζεται, είχε ψηφιστεί στις 30 Νοεμβρίου από το Διοικητικό της Συμβούλιο με επιφύλαξη, μια που επίσημη παραλαβή με φυσική παρουσία του τέως Προέδρου Α. Δελαγραμμάτικα ποτέ δεν έγινε, ενώ και ο λογιστής που διενήργησε το σχετικό οικονομικό έλεγχο, στο πόρισμά του καταγράφει πλήθος εκκρεμοτήτων που άφησε αποχωρώντας ο τέως Πρόεδρος).

*Η έκθεση πεπραγμένων και ο απολογισμός διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Διονύσου για το εξάμηνο 1/1- 30/6/2020, στη διάρκεια του οποίου οι δεκάδες χορηγοί, που αναφέρονται ένας προς έναν στη σχετική έκθεση συνέδραμαν τις- κατά μέσο όρο- 180 οικογένειες κάθε μήνα.

*Η μελέτη για την προμήθεια εξοπλισμού των Παιδικών Σταθμών, μετά από μελέτη της ΕΣΤΙΑΣ που χρονολογείται από το 2018. Η προμήθεια, σύμφωνα με την εισήγηση, θα γίνει με συνοπτικό διαγωνισμό και αφορά σε εκπαιδευτικά παιχνίδια, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έπιπλα και σκεύη, και ηλεκτρικά είδη. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται στις 70.000 ευρώ περίπου με φορέα χρηματοδότησης το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: ∆ιαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών για την «Προµήθεια Παροχής Υπηρεσίας Πλυσίµατος – Καθαρισµού Μεταφορικών Μέσων».

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισµού για την Προµήθεια Αποσπώµενων Υπερκατασκευών (Σετ Αλατιέρας – Λεπίδας Αποχιονισµού) Για Οχήµατα του ∆ήµου συνολικού προϋπολογισµού 73.904,00€ € συµ/νου του αναλογούντος ΦΠΑ, 24% και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού ∆ιαγωνισµού για την Προµήθεια Αποκατάσταση Αφανών Βλαβών ∆ικτύου ∆ηµοτικού Ηλεκτροφωτισµού συνολικού προϋπολογισµού 34.720,00€ συµ/νου του αναλογούντος ΦΠΑ, 24% και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 4ο: ∆ΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ KAI ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΣΙ∆ΕΡΗΣ Ι. ΜΙΧΑΛΗΣ».

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Πρακτικών No1 & No2 Ανοικτού ∆ιαγωνισµού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την προµήθεια υγρών καυσίµων και λιπαντικών για τις ανάγκες του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Όρων Συνοπτικού ∆ιαγωνισµού για την «προµήθεια τροφίµων για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου & των παιδικών σταθµών και Κ.Α.Π.Η. του ΝΠ∆∆ «Η ΕΣΤΙΑ»», για την οµάδα Ε: προµήθεια ειδών αρτοποιείου προϋπολογισµού 52.174,59€ συµπ/νου ΦΠΑ 13%.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση Πρακτικού Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού και ανάδειξη οριστικών αναδόχων για την προµήθεια τροφίµων για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου και των παιδικών σταθµών και ΚΑΠΗ.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση Πρακτικών Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την: α)οργάνωση και λειτουργία της µουσικής σχολής και λοιπών µουσικών δράσεων και β)υλοποίηση εικαστικών θεατρικών, ψυχαγωγικών και λοιπών καλλιτεχνικών επιµορφωτικών µαθηµάτων στον ∆ήµο ∆ιονύσου.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 9ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την εταιρεία “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την εταιρεία “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 11ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την εταιρεία “RECYCOM” για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση οικονοµικού απολογισµού έτους χρήσης 2019 του ΝΠ∆∆, Σχολική Επιτροπή ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 13ο: Έκθεση πεπραγµένων και απολογισµός διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου ∆ήµου ∆ιονύσου περιόδου 01/01/2020 – 30/06/2020.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση Μελέτης και Όρων ∆ιακήρυξης για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙ∆ΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ Ν.Π.∆.∆. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ «Η ΕΣΤΙΑ» ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ».

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση του 1ου Πρακτικού και του αποτελέσµατος του διαγωνισµού της 3ης ∆εκεµβρίου 2020 για την ανάθεση της µελέτης: «Τοπογραφικές αποτυπώσεις για την υποστήριξη της ∆ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών», προϋπολογισµού 39.668,92 € (πλέον ΦΠΑ 24%).

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση αναδοχής χρέους οφειλέτη του ∆ήµου.

ΘΕΜΑ 17ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασµού εσόδων-εξόδων µηνός ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020.

ΘΕΜΑ 18ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασµού εσόδων-εξόδων µηνός ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

ΘΕΜΑ 19ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασµού εσόδων-εξόδων µηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020.

ΘΕΜΑ 20ό: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασµού εσόδων-εξόδων µηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

ΘΕΜΑ 21ο: Απευθείας Ανάθεση στην εταιρεία ΕΛΤΑ Α.Ε. προµήθειας αντικειµένων και ταχυδροµικών υπηρεσιών έκδοσης/εκτύπωσης, εµφακέλωσης και αποστολής ταχυδροµικών αντικειµένων (υπηρεσίες υβριδικού & επιστολικού ταχυδροµείου) σύµφωνα µε την υπ’αριθµ.3/2020 Μελέτη της Ταµειακής Υπηρεσίας.