logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ομάδα Γυναικών Διονύσου, το Σωματείο Συνταξιούχων Βόρειου τομέα και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «ο Σωκράτης», πραγματοποίησαν την Πέμπτη 29/10 στις 11:00 το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας με συλλογή υπογραφών έξω από το Κέντρο Υγείας Αγίου Στεφάνου και την Παρασκευή 30/10 η Ομάδα Γυναικών Διονύσου στη Λαϊκή Αγορά του Αγίου Στεφάνου.

Με τη διήμερη αυτή δράση αναδείξαμε τις τεράστιες ευθύνες της Κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και της ΕΕ, για τη σημερινή κατάσταση στο χώρο της Υγείας, στην οποία συνεχίζουν να εφαρμόζουν την πολιτική που υπηρετεί το κεφάλαιο και τη λογική κόστους-οφέλους. Καταγγείλαμε και απαιτήσαμε το Κέντρο Υγείας Αγίου Στεφάνου να έχει 24ωρη λειτουργία, να εξυπηρετεί έκτακτα περιστατικά και χειρουργεία, να καλυφθούν όλες οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, ιατρεία, ειδικότητες γιατρών νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και παροχή ασθενοφόρου. Να γίνονται δωρεάν και επαναλαμβανόμενα τεστ Covid 19 για κατοίκους και εργαζόμενους, κινητά συνεργεία σε σχολεία και χώρους εργασίας. Επίταξη του ιδιωτικού τομέα για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.

Η δράση της Ομάδας Γυναικών Διονύσου θα συνεχιστεί και το αμέσως επόμενο διάστημα σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Διονύσου.