logo


Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου με 7 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Ανάμεσά τους:

*Η έγκριση του πρακτικού του διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου κατασκευής εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης στις περιοχές Φασίδερι, Αγ. Παρασκευή και Άγ. Άγγελοι στην Άνοιξη. Στο διαγωνισμό για το έργο, που είχε ενδεικτικό προϋπολογισμό 6,5 εκατομμύρια ευρώ, συμμετείχαν 11 εταιρείες- φορείς και κοινοπραξίες-, μία εξ αυτών αποκλείστηκε νωρίς επειδή δεν είχε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και από τις υπόλοιπες δέκα προκρίθηκε ως προσωρινός μειοδότης η“ΤΕΚΑΛ Α.Ε.- SEC”, µε συνολική οικονοµική προσφορά ύψους 2.765.000,01€ και µέση έκπτωση 50%. Η κατασκευή του εσωτερικού δικτύου στην Άνοιξη αποτελεί υποέργο μεγαλύτερης εργολαβίας για την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης στη Δροσιά και την Άνοιξη, συνολικού προϋπολογισμού 9,2 εκατομμυρίων ευρώ.

*Στο πλαίσιο της πρόληψης και του συστηματικού ελέγχου, δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες για γυναίκες που θα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον προγραμματίζει ο Δήμος Διονύσου, σε συνεργασία με το Ελληνικό ∆ιαδηµοτικό ∆ίκτυο Υγειών Πόλεων και µε το Σύλλογο Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκοµείου “Οι Άγιοι Ανάργυροι” στις 18 Δεκεμβρίου. Προς τούτο απαιτείται η μεταφορά με πούλμαν στο Νοσοκομείο, υπηρεσία που θα καλυφθεί από ενεργή σύμβαση του Δήμου.                      

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Κατάρτιση των όρων της δηµοπρασίας, έγκριση των τευχών δηµοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισµού της µελέτης µε τίτλο: «Τοπογραφικές αποτυπώσεις για την υποστήριξη της ∆/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών».

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση του πρακτικού και του αποτελέσµατος του διαγωνισµού της 13ης Ιουλίου 2020 για την ανάθεση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ∆ΙΚΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΦΑΣΙ∆ΕΡΙ-ΑΓ. ΑΓΓΕΛΛΩΝ ∆.Κ. ΑΝΟΙΞΗΣ», προϋπολογισµού 6.516.200,00 € (µε ΦΠΑ).

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Πρακτικού Νο3 Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού και ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την παροχή Υπηρεσιών Συντήρησης και επισκευής ηλεκτρο-µηχανολογικών εγκαταστάσεων αντλιοστασίων και δεξαµενών πόσιµου νερού.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση αναδοχής χρέους οφειλέτη του ∆ήµου.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιµα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για ενίσχυση της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας του ∆ήµου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 7ο: Εξειδίκευση Πίστωσης για την παροχή λεωφορείου για µεταφορά στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκοµείο “Οι Άγιοι Ανάργυροι”- Κέντρο Μαστού για δωρεάν ψηφιακή µαστογραφία σε γυναίκες του ∆ήµου ∆ιονύσου.