logo


Σε δυο συνεδριάσεις θα προσέλθει, μέσω τηλεδιάσκεψης, αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου. Πιο συγκεκριμένα, στις 7.30 μ.μ. η πρώτη, ειδική συνεδρίαση θα ασχοληθεί με τη συζήτηση και έγκριση του απολογισμού και ισολογισμού του Δήμου για το 2017, ενώ αμέσως μετά, στις 8 μ.μ., θα ξεκινήσει η τακτική συνεδρίαση με 15 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Και τις δυο προσκλήσεις υπογράφει ο προεδρεύων Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θ. Στάικος, μια που η Πρόεδρος Σ. Κατσίγιαννη βρίσκεται σε περίοδο λοχείας, μετά από τη γέννηση και του δεύτερου μωρού της.

Πιο αναλυτικά, για το θέμα της ειδικής συνεδρίασης, ο απολογισμός της χρήσης του 2017, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του σχετικού ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε από ορκωτό λογιστή με απ’ ευθείας ανάθεση από την απελθούσα Δημοτική Αρχή το 2017, παρουσιάζει έλλειμμα σχεδόν 580.000 ευρώ, έναντι πλεονάσματος  2.098.000 ευρώ για την προηγούμενη χρήση του 2016, δημιουργώντας ερωτηματικά αναφορικά με την πλασματικότητα των προϋπολογισμών των προηγούμενων ετών.

Όσο για τα θέματα της δεύτερης, τακτικής συνεδρίασης, περιλαμβάνονται η 5η αναμόρφωση Προϋπολογισμού για το 2020, θέμα που θα έχει ήδη συζητηθεί το ίδιο πρωί από την Οικονομική Επιτροπή, ο Κανονισμός λειτουργίας της Δημοτικής Βοβλιοθήκης, που έχει ήδη περάσει από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, αλλά και η κατανομή 105.000 ευρώ από το ΥΠΕΣ για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτηρίων.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη της τακτικής συνεδρίασης:

OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΘΕΜΑ 1ο: 5η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου ο.ε. 2020

ΘΕΜΑ 2ο: Τριμηνιαία έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού Β ́ τριμήνου 2020.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΘΕΜΑ 3ο: Κανονισμός Λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 4ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Αμοιβή Υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Αποτύπωσης χαρτογράφησης Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης».

ΘΕΜΑ 5ο: Διαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς ογκωδών απορριμμάτων, Ανάδοχος ΠAΥΛΑΚΗΣ. (αρ.πρωτ. 15855/15-7-2020)

ΘΕΜΑ 6ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ KHI3072, KHO6056, KHI6566, ME124336 ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΔΙΟΝΥΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚ. ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ε.Π.Ε.».

ΘΕΜΑ 7ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΓΙΑ THN ΕΠΙΣΚΕΥH ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «Θ. ΠΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Α.Ε.».

ΘΕΜΑ 8ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΑΞΕΚΩ».

ΘΕΜΑ 9ο: Διαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής τμημάτων των υπηρεσιών για τη μεταφορά πολιτών για συμμετοχή σε εκπαιδευτικές & αθλητικές εκδηλώσεις. Ανάδοχος. Σαρρής Δ & Α Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.

ΘΕΜΑ 10ο: Διαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών (συνοπτικός) για την αποκομιδή βιοαποδομήσιμων υλικών, Ανάδοχος. ΠAΥΛΑΚΗΣ.

ΘΕΜΑ 11ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ «Υπηρεσία Συντήρησης Μηχανημάτων – Εργαλείων Πρασίνου».

ΘΕΜΑ 12ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Υπηρεσιών τεχνικού εργασίας για δύο έτη».

ΘΕΜΑ 13ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΒΙΟΑΠΟΔΟΜΗΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΕΡΜΕ.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 14ο: Κατανομή Επιχορήγησης από το Υπουργείο Εσωτερικών βάσει της υπ. αρ. 42036/2020 εντολής του Ταμείου Παρακαταθηκών για την κάλυψη των δαπανών για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων έτους 2020, ποσού 104.942,35 €.

ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

ΘΕΜΑ 15ο: Ορισμός εκπροσώπου ως Προέδρου με τον/ην αναπληρωτή/τριά του/ης στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης χώρων Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων για το έτος 2020.