logo


Αν και καταργήθηκε το 2015, μετά από τέσσερα χρόνια λειτουργίας, το Νομικό Πρόσωπο ΘΕΣΠΙΣ του Δήμου Διονύσου- που ασχολείτο με θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού- ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα, μια που ξαφνικά, και μετά από 5 χρόνια σιγής, ενεργοποιήθηκε ο “τοίχος” του στο Facebook,  αλλά με την ονομασία «Μένω Διόνυσο» και διατηρώντας όλες τις παλιές αναρτήσεις.

Η ξαφνική αυτή ενεργοποίηση δεν πέρασε απαρατήρητη, μια που πρόσφατη είναι αντίστοιχη περίπτωση με παράνομη ιδιοποίηση του λογότυπου του Δήμου το 2017 από ημιανώνυμη ιστοσελίδα τώρα, blogspot τότε, που οδήγησε και στη δίωξη της Οδού Διονύσου από την απελθούσα Δημοτική Αρχή.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα ήταν η Λ. Χριστοφίδου που με αυξημένα ανακλαστικά επεσήμανε σε ανάρτησή της αυτή την ξαφνική ενεργοποίηση της σελίδας του ΘΕΣΠΙ. Ακολούθησε αμέσως μετά η έρευνα προς πάσα κατεύθυνση από τη νυν Δημοτική Αρχή, που προφανώς θορυβήθηκε από την πιθανότητα να επαναληφθούν όσα τραυμάτισαν την πόλη μόλις τρία χρόνια νωρίτερα. Η έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες της Οδού Διονύσου, ήδη απέδωσε καρπούς, μια που εντοπίστηκε ο “δράστης”, παλιός συνεργάτης του Νομικού Προσώπου, ο οποίος, απ’ ό, τι αποδείχθηκε, είχε ακόμη στη διάθεσή του τους ειδικούς κωδικούς πρόσβασης.  Ο ίδιος σχυρίστηκε πως η μετονομασία έγινε στο πλαίσιο επαγγελματικού πειράματος και δεσμεύθηκε και να αλλάξει και πάλι την ονομασία αλλά και  να παραδώσει άμεσα τους κωδικούς στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Μέχρι στιγμής πάντως η σελίδα του ΘΕΣΠΙ- Μένω Διόνυσο στο facebook ανιχνεύεται κανονικά.