logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της ψηφιακής στρατηγικής του Δήμου Διονύσου, υπάλληλοι και στελέχη των κεντρικών υπηρεσιών αλλά και των Δημοτικών Κοινοτήτων, είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην ηλεκτρονική εφαρμογή Novoville, μέσω της οποίας καταγράφονται και παρακολουθούνται αιτήματα  καθημερινότητας των δημοτών.

Την εκπαίδευση πραγματοποίησαν τα στελέχη της Novoville Στέφανος Λιτσαρδόπουλος και Γιώργος Μακρυγιάννης, με στόχο την περαιτέρω εξοικείωση των υπαλλήλων του Δήμου με την εφαρμογή και την καλύτερη αξιοποίηση των σημαντικών δυνατοτήτων που παρέχει.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά:

«Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Νovoville είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο ψηφιακό εργαλείο, που μας βοηθάει να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας με τους πολίτες αλλά και την ποιότητα εξυπηρέτησής τους. Προσπαθούμε καθημερινά, μέσα από μια σειρά από δράσεις και προοδευτικά βήματα, να μετεξελίξουμε το Δήμο Διονύσου σε ένα σύγχρονο ψηφιακό Δήμο. Η προσπάθεια αυτή θα είναι συνεχής. Σε αυτή τη φάση προσπαθούμε να μειώσουμε αισθητά το χρόνο ανταπόκρισης των υπηρεσιών του Δήμου στα αιτήματα καθημερινότητας των δημοτών μας. Είμαι βέβαιος ότι με την προσπάθεια των προσωπικού μας θα τα καταφέρουμε».

Επισκέπτεστε την εφαρμογή Novoville στο link:  https://www.dionysos.gr/novoville