logo


Διεκόπη για τη Δευτέρα 20 Ιουλίου η δίκη για τα ελλείμματα στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου, για την περίοδο 2013-2014, με κατηγορούμενη την τότε Πρόεδρο Λ. Μήλα.

Τη διακοπή ζήτησε η νέα συνήγορος πολιτικής αγωγής Α. Καλογιάννη, ώστε να ενημερωθεί για το φάκελο της δικογραφίας, μια που- όπως ειναι γνωστό- διορίστηκε μόλις χθες. Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά της και μετά από σύντομη σύσκεψη διέκοψε την υπόθεση για να συζητηθεί στη μετά από διακοπή δικάσιμο της 20ής Ιουλίου.

Η εξέλιξη σήμερα, στα λίγα λεπτά που διήρκεσε η όλη διαδικασία, ήταν να αλλάξει ο νόμιμος εκπρόσωπος του Δήμου, που μέχρι τώρα ήταν ο τέως Δήμαρχος Δ. Ζαμάνης. Με παρέμβασή του στην έδρα, ο Ν. Σκλαβουνάκος συνήγορος υπεράσπισης, επεσήμανε πως με την εκλογή νέου Δημάρχου, νόμμος εκπρόσωπος του Δήμου είναι πλέον ο Γ. Καλαφατέλης,  ο οποίος είναι κα μάρτυρας υπεράσπισης. Χρειάστηκε, ακόμη, να αλλάξει και η διεύθυνση αποστολή κλητεύσεων κ.λπ., μια που μέχρι σήμερα, και από όσο έγινε αντιληπτό, τα σχετικά αποστέλλονταν στην προσωπική διεύθυνση του κ. Ζαμάνη και όχι στο Δημαρχείο Διονύσου.

Ο τέως Δήμαρχος, πάντως, υποστήριξε αμέσως μετά πως έχει υποβάλει και προσωπική μήνυση για την υπόθεση των ελλειμμάτων και ζήτησε να παραστεί ως μάρτυρας κατηγορίας, κάτι που προφανώς θα εξεταστεί στις 20 Ιουλίου.