logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δήμο Διονύσου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός και είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, με ατζέντα διάφορα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, όπως οδοποιία, αντιπλημμυρικά, αναπλάσεις και φυσικό αέριο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου Στέφανος Κριεμάδης, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής Ιωάννης Ασπρουλάκης, η επστημονική συνεργάτιδα του Αντιπεριφερειάρχη Δήμητρα Γιδαράκου καθώς και η Προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου Άντζελα Κουρουπάκη.

Ο κος Καλαφατέλης επισκέφθηκε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη διάφορα έργα στο Δήμο, μεταξύ των οποίων και το έργο που εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής στον Παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, στον κόμβο Κρυονερίου, το οποίο αναμένεται να δοθεί εκτός απροόπτου σε κυκλοφορία μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Ο Δήμαρχος Διονύσου ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη στήριξή του στα ζητήματα του Δήμου Διονύσου, δηλώνοντας τα εξής:

«Σήμερα είχαμε τη χαρά να καλωσορίσουμε στο Δήμο μας τον φίλο Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινό, με τον οποίο συζητήσαμε για διάφορα ζωτικά θέματα που απασχολούν το Δήμο μας. Ο κος Αυγερινός υποσχέθηκε να μας στηρίξει στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να βελτιώσουμε τις υποδομές στο Δήμο Διονύσου. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα, μαζί και με τα υπόλοιπα στελέχη της Περιφέρειας, καθώς και τον σταθερό φίλο Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μία άριστη συνεργασία».