logo


Με 13 θέματα, που αφορούν κυρίως σε εργασίες επισκευών και συντήρησης σχολικών μονάδων, καθώς και σε αιτήματα παραχώρησης σχολικών χώρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, θα συνεδριάσει η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 7.30 το βράδυ:

Θέμα 1ο: Κατακύρωση του πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης του κυλικείου Γυμνασίου- Λυκείου Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 2ο: Έγκριση αναγκαιότητας για συντήρηση, αναγόμωση και αντικατάσταση πυροσβεστήρων των σχολικών μονάδων της Σχολικής Επιτροπής.

Θέμα 3ο: Έγκριση αναγκαιότητας, έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για την άμεση επισκευή του επιχρίσματος της δυτικής εξωτερικής τοιχοποιίας στο Λύκειο Άνοιξης.

Θέμα 4ο: Έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για αντικατάσταση της εσωτερικής πόρτας ασφαλείας που βλέπει προς το γήπεδο του μπάσκετ Γυμνασίου- Λυκείου Κρυονερίου.

Θέμα 5ο: Τροποποίηση συμβάσεων κυλικείων ΕΠΑΛ Διονύσου, Λυκείου Δροσιάς και Λυκείου Άνοιξης.

Θέμα 6ο: Παραχώρηση αίθουσας του Γυμνασίου Διονύσου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Διονύσου.

Θέμα 7ο: Παραχώρηση του αμφιθεάτρου του Λυκείου Άνοιξης στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης.

Θέμα 8ο: Παραχώρηση του αμφιθεάτρου του Λυκείου Άνοιξης στις εφηβικές και παιδικές θεατρικές ομάδες “12… παρά θέατρο”, “Μικρές Σκιές” και “Νέα Ομάδα” για πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων.

Θέμα 9ο: Έγκριση αναγκαιότητας, έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για ταχυδρομικά έξοδα.

Θέμα 10ο: Έγκριση μελέτης τοποθέτησης στεγάστρου στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου- Λυκείου Διονύσου.

Θέμα 11ο: Έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για φύλαξη σχολικών χώρων κατά τη διάρκεια καταλήψεων.

Θέμα 12ο: Έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για πληρωμή τιμολογίων σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 81/2018 απόφαση της Σχολικής Επιτροπής.

Θέμα 13ο: Παραχώρηση αίθουσας εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ “Ζήνων” στις εθελοντικές δυνάμεις δασοπυρόσβεσης και διάσωσης.