logo


Αυτό δήλωσε στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου- πριν αυτή τιναχτεί στον αέρα από την κόντρα ανάμεσα στη Διοίκηση και τους εργαζόμενους- ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Ράικος. Με την παραπάνω δήλωση ο κ. Ράικος απάντησε σε σχετική ερώτηση του Γ. Φωτάκη από τη Νέα Πνοή για το Διόνυσο, που επεσήμανε πως ο ΤΟΞΟΤΗΣ, φεύγοντας, άφησε πίσω του κακοτεχνίες, που φάνηκαν ιδιαιτέρως με τις καθιζήσεις και τα ορύγματα στη Λ. Αιολίδος και στην Κίου, απ’ όπου μάλιστα θα περάσει η μαθητική παρέλαση στο τέλος Οκτωβρίου, ενώ μετρούμε ήδη ζημιές σε οχήματα, των οποίων οι ιδιοκτήτες που θα έρθουν κάποια στιγμή στην Οικονομική Επιτροπή ζητώντας αποζημίωση εκ μέρους του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος προσέθεσε πως ήδη η Διοίκηση του Δήμου έχει απευθυνθεί στον ΤΟΞΟΤΗ, και αυτός με τη σειρά του στο νέο ανάδοχο της αποχέτευσης, την εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες αποκατάστασης του οδοστρώματος.

Μέχρι τότε οι γύρω κάτοικοι- αλλά όχι μόνο αυτοί- θα εξακολουθούν να ασκούνται, όπως επί μήνες τώρα, στην ανάποδη οδήγηση, πάνω σε δυο λεωφορειόδρομους, και δίπλα στο Γυμνάσιο και Λύκειο της περιοχής.

Και για του λόγου το αληθές:

 Λακούβα πρώτη επί της οδού Κίου, κοντά στη συμβολή της με την Αιολίδος

 Λακούβα δεύτερη- όρυγμα μάλλον…- και πάλι επί της οδού Κίου, λίγο μετά από την πλατεία της περιοχής

 Και περνάμε στην Αιολίδος: Καθίζηση πρώτη

 Καθίζηση δεύτερη

 Καθίζηση τρίτη