logo


Την 5η μόλις τακτική της συνεδρίαση για το 2018 θα πραγματοποιήσει η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 4 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στην Άνοιξη. Στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνονται 5 θέματα, με δυο από αυτά να αφορούν στην οικονομική χρήση 2015, όταν αποκαλύφθηκαν παλαιότερες οικονομικές ατασθαλίες στη διαχείριση και των δυο Σχολικών Επιτροπών αλλά και όταν σημειώθηκε η φωτιά στα γραφεία τους, στην Άνοιξη, που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του αρχείου και των οικονομικών παραστατικών τους. Τόσο για το κλείσιμο της διαχείρισης για το 2015, όσο και για την έγκριση απολογισμού για την ίδια χρονιά, ο Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Α. Δελαγραμμάτικας προτείνει να εγκριθούν με επιφύλαξη μια πουεκκρεμεί η έκδοση του πορίσματος της εταιρίας «DFK PD AUDIT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», εκκρεμεί η έκδοση της απόφασης της Εισαγγελίας Πλ/κών Αθηνών, σε συνέχεια Μηνυτήριας  Αναφοράς της Σχολικής Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία υπήρξε προβληματική διαχείριση το έτος χρήσης 2014 και δεν ανευρέθηκε το σύνολο των παραστατικών”.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

ΘΕΜΑ 1: Λήψη απόφασης για μίσθωση διάρκειας ενός (1) έτους, συνολικά δώδεκα (12) φωτοτυπικών μηχανημάτων (ένα για κάθε σχολική μονάδα και ένα για το γραφείο της Σχολικής Επιτροπής), σε συνέχεια της με ημερομηνία 9-3-2018 (αρ. πρωτ. Σχ. Επ. 326/21-3- 2018) επιστολής της εταιρίας «KONICAMINOLTA Επιχειρηματικές Λύσεις ΕΛΛΑΣ ΑΕ».

ΘΕΜΑ 2: Λήψη απόφασης για αναγκαιότητα προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019, συνολικής ποσότητας 77.660,00 λίτρα, για τις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 3: Αίτημα των Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου και Γυμνασίου Δροσιάς, για παραχώρηση χώρου στο Γενικό Λύκειο Άνοιξης την Πέμπτη 10 Μαϊου τ.ε., το οποίο μας γνωστοποιήθηκε με το με αρ. πρωτ. 15336/25-4-2018 (Σχ. Επ. 432/26-4-2018) έγγραφο της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικών Δομών Δήμου Διονύσου (με κοινοποίηση στο ΓΕΛ Άνοιξης), για την πραγματοποίηση μουσικοχορευτικής εκδήλωσης από τους μαθητές των εν λόγω σχολείων, κατά την επίσκεψη Γάλλων μαθητών στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Διονύσου και πόλης της Γαλλίας.

ΘΕΜΑ 4: Κλείσιμο της διαχείρισης (θεώρηση Βιβλίου ΕσόδωνΕξόδων) έτους χρήσης 2015 του ΝΠΔΔ, Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου και υπογραφή σχετικού Πρωτοκόλλου.

ΘΕΜΑ 5: Λήψη απόφασης για την έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους χρήσης 2015 του ΝΠΔΔ, Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου.