logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου συμμετέχει ο Δήμος Διονύσου δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να τρέξουν ή να περπατήσουν και  μάλιστα για καλό σκοπό: την στήριξη συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Ο Αττικός Αγώνας Δρόμου, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε», θα γίνει την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, ταυτόχρονα, σε 22 δήμους της Αττικής, ανάμεσά τους και ο Δήμος Διονύσου.

Ο αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή  5 χιλιομέτρων. Στον Δήμο Διονύσου η εκκίνηση δίνεται στις 9.00 π.μ. στην πλατεία Σταμάτας για τους δρομείς και 15 λεπτά αργότερα στις 9:15΄ π.μ.  για όσους θέλουν να κάνουν δυναμικό βάδην.

Οι συμμετέχοντες  με αφετηρία την πλατεία Σταμάτας  θα ακολουθήσουν μία πανέμορφη διαδρομή μέσα στο πράσινο, στις δημοτικές ενότητες Ροδόπολης και Σταμάτας, διανύοντας  τους εξής δρόμους: Αφετηρία πλατεία ΣταμάταςΑλωνίωνδεξιά Αλωνίωναριστερά Κωνσταντινουπόλεωςδεξιά Αγ. Ιωάννουδεξιά Ρόδων (Ροδόπολη)  αριστερά Διονύσουαριστερά Αγ. Ιωάννουαριστερά Γαλήνηςδεξιά Ευρυτανίαςδεξιά Κυθήρωνευθεία Λ. Μαραθωνοδρόμου Φειδιππίδη (Ροδόπολη)  αριστερά Λ. Μαραθωνοδρόμου Φειδιππίδη (Σταμάτα) – αριστερά 25ης ΜαρτίουΤερματισμός Πλατεία Σταμάτας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» (www.oloimazimporoume.gr) και της Viva.gr. Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 5 ευρώ.

Η διαδικασία που πρέπει νακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι η εξής: Επιλέγουμε τον  Δήμο Διονύσου, βλέπουμε και εκεί τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA όπου κάνουμε την κράτησή μας.

Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα του Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου.

Εκτός από τον Δήμο Διονύσου, συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι δήμοι: Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, ΒάρηςΒούλαςΒουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Ηρακλείου,  Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, ΜοσχάτουΤαύρου, ΝίκαιαςΡέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, ΡαφήναςΠικερμίου, Σπατών  Αρτέμιδας, ΠαπάγουΧολαργού, Ύδρας.

Όλοι μαζί, την Κυριακή 20 Μαΐου, τρέχουμε ή βαδίζουμε για καλό σκοπό στον πανέμορφο δήμο μας!