logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διονύσης Ζαμάνης : «Την Κυριακή 22 Απριλίου πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, στη γέφυρα Βαρυμπόμπης,  για να εκφράσουμε την  αντίθεσή μας στην ενδεχόμενη εγκατάσταση κάθε είδους διοδίων. Το οφείλουμε στον τόπο μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας»

Κορυφώνονται οι δράσεις, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα διόδια, την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 και ώρα 11:00 έως 13:00, στη Γέφυρα Βαρυμπόμπης.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης απέστειλε επιστολήκάλεσμα σε όλους τους δημότες και κατοίκους του Δήμου, ολοκλήρωσε τον κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων  με συλλόγουςφορείς και συνεχίζει τις παρεμβάσεις του σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια.

Δημοτικοί σύμβουλοι,  μέλη της διαδημοτικής και συλλόγων διανέμουν φυλλάδια και ενημερώνουν  τους πολίτες,  δόθηκαν  προσκλήσεις σε θεσμικούς εκπροσώπους, συλλόγους και φορείς καθώς και στα Μέσα Ενημέρωσης,  αναρτήθηκαν δεκάδες πανό,  απεστάλησαν εκατοντάδες email, τυπώθηκαν και μοιράστηκαν περισσότερα από 70.000 φυλλάδια και αφίσες,  ενώ συνεχίζονται οι  αλλεπάλληλες συσκέψεις  της διαδημοτικής επιτροπής αγώνα για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, με μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των πολιτών και την ενεργοποίησή τους για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Διονύσου για τη μεταφορά των δημοτών στη γέφυρα Βαρυμπόμπης και την επιστροφή τους  θα διαθέσει λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί  από: 1) Άγιο Στέφανο (διάβαση ΟΣΕ, έμπροσθεν νηπιαγωγείου) 2) Άνοιξηλ. Ηρώου) 3) Διόνυσο (έμπροσθεν 2ου Δημ. Σχολείου, Διονύσου και Γρ. Κυδωνιών) 4) Δροσιάλ. Στρατηγού Πετρίτη, έμπροσθεν υποκ. τρ. Πειραιώς) 5) Κρυονέριλ. Μικράς Ασίας) 6) ΡοδόποληΣταμάταλ. Σταμάτας 10:00, πλ. Ροδόπολης 10:15).

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!