logo


Μεθαύριο Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΤΙΑΣ με μοναδικό θέμα στην Ημερήσια Διάταξη τη λήψη απόφασης για έγκριση του ισολογισμού του ΝΠ ΚΟΙΠΑΠ Η ΕΣΤΙΑ και της αντίστοιχης έκθεσης του ορκωτού λογιστή της διαχειριστικής περιόδου (από 1-1-2015 έως 31-12-2015 ). Αμέσως μετά, στις 4 το απόγευμα θα ακολουθήσει δεύτερη συνεδρίαση με 8 θέματα:

Θέμα 1ο: ΄Eγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την παγία προκαταβολή και έκδοση τακτοποιητικών ενταλμάτων .

Θέμα 2ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για απευθείας ανάθεση της εργασίας αποξήλωσης ερμαριών κουζίνας & επίπλων από το Α΄ Παράρτημα Παιδικού Σταθμού Αγ. Στεφάνου και μερική τοποθέτησή τους στο νέο κτίριο

Θέμα 3ο: Έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την μηνιαία συντήρηση και τεχνική κάλυψη του ασανσέρ στο Παράρτημα του Παιδικού Σταθμού Β΄ Δροσιάς

Θέμα 4ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για απευθείας ανάθεση της προμήθειας γλυκισμάτων και κερασμάτων για τις εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στα Παραρτήματα των Παιδικών Σταθμών και ΚΑΠΗ του ΝΠ.

Θέμα 5ο: Έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης και τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας ηλεκτρολογικών ειδών για τις ανάγκες των Παραρτημάτων των Παιδικών Σταθμών του ΝΠ .

Θέμα 6ο: Εγγραφές νηπίων στα Παραρτήματα των Παιδικών Σταθμών του ΝΠ.

Θέμα 7ο: Αίτηση γονέα για απαλλαγή καταβολής οικονομικής εισφοράς.

Θέμα 8ο: Πρακτική άσκηση σπουδάστριας του ΔΙΕΚ Αγ. Στεφάνου στον Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Δροσιάς .