logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τον Δεκέμβριο 2016 έχουμε προγραμματίσει τις δράσεις:

*Συμμετέχουμε στην συλλογή φαρμάκων, με ημερομηνία λήξης πλέον του εξαμήνου, που οργανώνει η Δ.Ε. Διονύσου, μαζί με τον Σύλλογο Πολιτικής Προστασίας Διονύσου και το ΚΑΠΗ της Δ.Ε. Διονύσου, για τους ‘’Γιατρούς του Κόσμου’’.

*Συμμετέχουμε στο δεκαήμερο, 5-15 Δεκεμβρίου, συλλογής προϊόντων (συσκευασμένων), για το κοινωνικό παντοπωλείο, που οργανώνει η Δ.Ε. Διονύσου και το ΚΑΠΗ της Δ.Ε. Διονύσου. Παρακαλούνται τα μέλη του ΚΑΠΗ, προαιρετικά, να φέρνουν τις προσφορές τους, κάθε μέρα 10.00-13.00 στον χώρο του ΚΑΠΗ ή στην Δ.Ε. Διονύσου.

*Στις 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουμε απογευματινό περίπατο στην Χαλκίδα. Θα περπατήσουμε στην ωραία προκυμαία της Χαλκίδας και θα γευτούμε τους ωραίους μεζέδες με το ουζάκι και το τσιπουράκι. Το βραδάκι θα επιστρέψουμε στον τόπο μας. Ώρα αναχώρησης 16.30 επιστροφής 22.00.                                                                                         Δήλωση συμμετοχής τηλ: 2132139932 –6936538166 κ. Αντωνία Βουρλή.

*Στις 15 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, στον χώρο του ΚΑΠΗ, θα μιλήσει ο ιστορικός και συγγραφέας κ. Βασίλης Γεωργιάδης, με επίκαιρο θέμα.

*Στις 22 Δεκεμβρίου θα συμμετάσχουμε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργανώνει η Δ.Ε. Διονύσου, στο πολιτιστικό της Δ.Ε.

*Προγραμματίζουμε, στον χώρο του ΚΑΠΗ, Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα εγγόνια μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς.

Επικοινωνείτε μαζί μας για να ενημερώνεστε  τηλ: 2132139932 . Παρακαλούμε τα μέλη μας, τώρα με την ανανέωση της κάρτας μέλους για 2017, να δηλώσουν και το e-mail τους, για την καλύτερη και άμεση ενημέρωσή τους.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΚΑΠΗ

.