logo


Δυο οι τακτικές συνεδριάσεις για την ΕΣΤΙΑ την προσεχή Δευτέρα 10 Οκτωβρίου. Στις 4 το απόγευμα θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός του Νομικού Προσώπου για το 2017 καθώς και το ετήσιο πρόγραμμα δράσης, ενώ μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η δεύτερη συνεδρίαση με θέμα τη δυναμικότητα των δυο νέων Παιδικών Σταθμών της πόλης, στη Ροδόπολη και το Κρυονέρι, για την ένταξή τους στο Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής.”

Όσον αφορά στον προϋπολογισμό, αυτός είναι ισοσκελισμένος στα 2.397.904 ευρώ, με τα έσοδα να περιλαμβάνουν την τακτική επιχορήγηση του Δήμου η οποία ανέρχεται στο 1.200.000 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων αφορά σε λειτουργικές δαπάνες της ΕΣΤΙΑΣ (μισθοδοσίες, αναλώσιμα, συνεργάτες, επισκευές και συντηρήσεις κ.ά.).

Για τη δυναμικότητα, τέλος, των δυο νέων δομών ώστε να ενταχθούν στο Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Θ. Στάικος προτείνει για μεν τον Παιδικό Σταθμό της Ροδόπολης τα 25 παιδιά, ενώ για τον Βρεφονηπιακό του Κρυονερίου τα 50 παιδιά.