logo


Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, στη θέση του Τ. Μπάση που αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, θα είναι και επισήμως από την προσεχή Δευτέρα 4 Ιουλίου ο Θ. Κρητικός, δημοτικός σύμβουλος Αγ. Στεφάνου και εκπρόσωπος του Δήμου στον ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού), όπου κατέχει το αξίωμα του Αντιπροέδρου.

photo-389

Η σχετική απόφαση Δημάρχου, με ημερομηνία 28/6/2016, αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια, όχι όμως ακόμη και στην ιστοσελίδα του Δήμου, όπως ρητά προβλέπεται:

Ορίζουμε Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας από 01.07.2016, το ∆ημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Αθανάσιο Κρητικό του Γεωργίου και του μεταβιβάζουμε καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες της ∆ιεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου με τα Τμήματα Ύδρευσης – Αποχέτευσης, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, όπως αυτές περιγράφονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ) του ∆ήμου μας και τον εξουσιοδοτούμε για την υπογραφή όλων των αποφάσεων, συμβάσεων και διοικητικών εγγράφων που απορρέουν από την εκτέλεση των καθηκόντων του.
Ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος καθορίζεται δικαιούμενος αντιμισθίας από 01.07.2016.

Ο κ. Κρητικός δέχτηκε ήδη τα πρώτα συγχαρητήρια για τα νέα του καθήκοντα στη σημερινή, Πέμπτη 30 Ιουνίου, συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης, όπου είναι μέλος, από τον επίσης νέο Πρόεδρο της Επιτροπής Α. Δελαγραμμάτικα και τους υπόλοιπους συναδέλφους του.