logo


Σήμερα στις 6:30μ.μ. συνεδριάζει στο Δημαρχείο Αγ. Στεφάνου το Διοικητικό Συμβούλιο του ΘΕΣΠΙ με 20 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Η συγκεκριμένη συνεδρίαση είναι εξ αναβολής από την περασμένη εβδομάδα, μια που ο Προϋπολογισμός του Νομικού Προσώπου επέστρεψε μόλις χθες εγκεκριμένος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Ανάμεσα στα θέματα περιλαμβάνεται η έγκριση δαπανών για τη διενέργεια με ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό των προγραμμάτων στα τμήματα του ΘΕΣΠΙ (όπου στο εξής θα ανήκουν και η Μουσική Σχολή Κρυονερίου, αλλά και τα προγράμματα στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου) καθώς και στα summer camps, η πρόσληψη γυμναστών για την “Άθληση για Όλους”, η δαπάνη για τη μετάβαση της παιδικής χορωδίας του Δήμου σε πανευρωπαϊκό Συνέδριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που οργανώνει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, και η συνδιοργάνωση με το Σύλλογο ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ ημερίδων- σεμιναρίων για την προαγωγή του θηλασμού και του φυσικού τοκετού.

Αναλυτική η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

1. 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Ν.Α.Π «ΘΕΣΠΙΣ» ο.ε 2016

2. Λήψη απόφασης αναφορικά με την έγκριση της δαπάνης και των όρων της υπ’ αριθμόν 1/2016 μελέτης του Ο.Ν.Α.Π., την διάθεση των αντίστοιχων πιστώσεων και την διαμόρφωση των όρων της διακήρυξης για την διενέργεια ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Παροχή πολιτιστικών και αθλητικών υπηρεσιών για την λειτουργία των τμημάτων του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Ν.Α.Π. ‘’Θέσπις’’.

3. Λήψη απόφασης αναφορικά με την έγκριση της δαπάνης και των όρων της υπ’ αριθμόν 2/2016 μελέτης του Ο.Ν.Α.Π., την διάθεση των αντίστοιχων πιστώσεων και την διαμόρφωση των όρων της διακήρυξης για την διενέργεια ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «διενέργεια καλοκαιρινής απασχόλησης παιδιών του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Ν.Α.Π. ‘’Θέσπις’’.

4. Λήψη απόφασης για την αποστολή αιτημάτων για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στα Προγράμματα ‘’Άθληση για Όλους’’, περιόδου 2016-2017.

5. Λήψη απόφασης για την έγκριση των δαπανών παρελθόντων οικονομικών ετών (Π.Ο.Ε.) και την διάθεση των αντιστοιχών πιστώσεων που έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό δαπανών οικονομικού έτους 2016.

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπανών πάγιου και σταθερού χαρακτήρα και την διάθεση αντίστοιχης πίστωσης ο.ε 2016.

7. Έγκριση των δαπανών πολυετών υποχρεώσεων και την διάθεση των αντιστοίχων πιστώσεων κατά το μέρος που αφορούν στην δαπάνη που θα πραγματοποιηθεί εντός του 2016.

8. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της παιδικής χορωδίας στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

9. Ορισμός υπευθύνου παιδικής χορωδίας και χορευτικών τμημάτων.

10. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση εαρινής εκδήλωσης της χορωδίας ενηλίκων.

11. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης.

12. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τις δημοσιεύσεις προκηρύξεων.

13. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ετήσια συντήρηση οργάνων δημοτικού γυμναστηρίου ο.ε 2016.

14. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ετήσια προμήθεια γραφικής ύλης.

15. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ετήσια αναγόμωση μελανοδοχείων και τόνερ.

16. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την ετήσια δαπάνη προμήθειας αναμνηστικών πλακετών.

17. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια πυροσβεστικών φωλιών και προστατευτικών καλυμμάτων για κολόνες από δερματίνη στο δημοτικό γυμναστήριο.

18. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για χόρδισμα πιάνων.

19. Έγκριση δραστηριότητας ημερίδων – σεμιναρίων για όλο το 2016 για την προάσπιση και για την προαγωγή του θηλασμού και του φυσικού τοκετού σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Στεφάνου ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ.

20. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση θεατρικής παράστασης της θεατρικής ομάδας ΘΕΣΠΙΣ (σκηνή Αγίου Στεφάνου).