logo


Αύριο Τρίτη 22 ∆εκεμβρίου στις 10 το πρωί θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου, με 23 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Αξίζει να σημειωθεί πως η απ’ ευθείας ανάθεση των δύο μελετών -μιας γεωτεχνικής για τα αντλιοστάσια ακαθάρτων στην Άνοιξη και μιας υδραυλικής για το δίκτυο απορροής ομβρίων στον Άγ. Στέφανο- γίνεται μια που, σε σχετική εντολή του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ευ. Λυρούδια, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου δήλωσε αδυναμία ανταπόκρισης «λόγω της ιδιαιτερότητας του αντικειμένου και της μη ύπαρξης απαραίτητου εξοπλισμού».

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση Πρακτικού της Επιτροπής ∆ιαγωνισμού για την «Προμήθεια Υπηρεσίας Απόφραξης Αγωγού Όμβριων Λ. Σταμάτας» και Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση της εν λόγω Υπηρεσίας.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικού πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού δορυφορικής σύνδεσης οχημάτων.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση πρακτικού πρόχειρου διαγωνισμού παροχής «υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης των εφαρμογών οικονομικής διαχείρισης, δημοτικής
κατάστασης, πρωτοκόλλου και διαχείρισης προϋπολογισμού».
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση μελέτης, ορών διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε 2015 για την «∆ιαμόρφωση χώρων γραφείων σε αίθουσα του Κεντρικού ∆ημαρχείου».
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση της δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την πληρωμή εφημερίδων δημοσίευσης προκηρύξεων.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την Αποκατάσταση Βλάβης Συστήματος Πλήρωσης ∆εξαμενής Οικισμού Ποντίων της ∆ημοτικής Ενότητας Αγίου Στεφάνου.
∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 6.160,87€ για την πληρωμή του έργου με τίτλο: «ΕΠΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ & ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ Ο∆ΟΠΟΙΙΑΣ (Β’ΦΑΣΗ)».
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση των επικαιροποιημένων δικαιολογητικών του πρώτου μειοδότη για την εκτέλεση του έργου: «Aνακατασκευή κτιρίου, περιβάλλοντος χώρου και ενεργειακή αναβάθμιση ∆ημοτικού σχολείου ∆ροσιάς».
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση αποτελέσματος του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης στο ∆ήμο ∆ιονύσου».
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση ∆απάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 4.000,00 € για το έτος 2015 για το έργο: «Κατασκευή Β’ σκέλους οδού Ευξείνου Πόντου στη ∆.Κ. Σταμάτας».
ΘΕΜΑ 12ο: «Α) Έγκριση ∆απάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 15.990,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) για τη σύνταξη της μελέτης: «Γεωτεχνική μελέτη για την κατασκευή των αντλιοστασίων ακαθάρτων στη ∆.Κ. Άνοιξης».
Β) Απευθείας ανάθεση της μελέτης με τίτλο: «Γεωτεχνική μελέτη για την κατασκευή των αντλιοστασίων ακαθάρτων στη ∆.Κ. Άνοιξης».
ΘΕΜΑ 13ο: Α) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 43.911,00€ για την εκπόνηση υδραυλικής μελέτης με τίτλο: «Μελέτη για την κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων στη συμβολή των οδών Πιπεροπούλου – Λ. Μαραθώνος – Τραπεζούντος στη δ.κ. Αγ. Στεφάνου».
Β) Απευθείας ανάθεση της εκπόνησης μελέτης με τίτλο: «Μελέτη για την κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων στη συμβολή των οδών Πιπεροπούλου – Λ. Μαραθώνος – Τραπεζούντος στη δ.κ. Αγ. Στεφάνου».

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ 14ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.
ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης εξόδων ∆ικαστικού Επιμελητή για την επίδοση εγγράφων, από τον προϋπολογισμό του ∆ήμου ο.ε.2015.
ΘΕΜΑ 16ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του ΑΓΓΕΛΙ∆Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.
ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού οικ. έτους 2015.
ΘΕΜΑ 18ο: 8η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ Ο.Ε. 2015.
ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής ∆ημοτικών Κοινοτήτων.
ΘΕΜΑ 20ό: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2015.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση α) της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για την «Προμήθεια αντικείμενων και ταχυδρομικών υπηρεσιών έκδοσης/εκτύπωσης, εμφακέλωσης και αποστολής ταχυδρομικών αντικειμένων (υβριδικό ταχυδρομείο και ταχυδρομικά τέλη)» και β) των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων του ανοικτού διαγωνισμού.

∆/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ∆/ΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΘΕΜΑ 22ο: Έγκριση α) δαπάνης & διάθεση πίστωσης για την τεχνική εξυπηρέτηση και υποστήριξη της μηχανής ταχυδρομείου για ένα έτος και β) τεχνικών προδιαγραφών.
ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση α) της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για την «Προμήθεια φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος» και β) των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων του πρόχειρου διαγωνισμού.