logo


Επιπλέον τακτική επιχορήγηση ύψους 400.000 ευρώ ζητεί από το Δημοτικό Συμβούλιο η ΕΣΤΙΑ, ώστε να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες που θα προκύψουν από την άμεση λειτουργία 4 νέων δομών- Βρεφονηπιακός Σταθμός Κρυονερίου, Παιδικός Σταθμός Ροδόπολης, Βρεφονηπιακός Σταθμός ∆ιονύσου και ΚΑΠΗ ∆ιονύσου- και από τη μισθοδοσία 21 συμβασιούχων υπαλλήλων ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) και 7 υπαλλήλων με σύμβαση έργου.
Υπενθυμίζεται πως σήμερα η τακτική επιχορήγηση του Δήμου για την ΕΣΤΙΑ ανέρχεται στις 800.000 ευρώ που καλύπτουν τα έξοδα για τα 5 ΚΑΠΗ του Δήμου (Δροσιάς, Κρυονερίου, Άνοιξης, Σταμάτας και Αγ. Στεφάνου) καθώς και τους Παιδικούς Σταθμούς ∆ροσιάς, Άνοιξης, Αγ. Στεφάνου και Διονύσου.

Σημείωση της Οδού Διονύσου: Σύμφωνα με τον τεχνκό του site, λόγω των πολλών προσβολών από ιό, προέκυψαν τεχνικές δυσκολίες σε κάποιες από τις εφαρμογές, με αποτέλεσμα να είναι προς το παρόν αδύνατη η ανάρτηση φωτογραφιών. Ζητούμε την κατανόηση των αναγνωστών και ελπίζουμε σε γρήγορη αποκατάσταση και αυτού του προβλήματος.