logo


Με την παράσταση της αρχαίας τραγωδίας ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ του καθηγητή Γ. Κωβαίου, που θα παρουσιάσει η διατμηματική ομάδα 40 μαθητών και μαθητριών από το Γυμνάσιο Αγ. Στεφάνου στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος “ΙΚΑΡΙΟΝ”- Β’ φάση, με υπεύθυνη καθηγήτρια τη Μ. Ματοπούλου, ξεκινούν αύριο Πέμπτη 25 Ιουνίου στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου τα Μικρά ΔΙΟΝΥΣΙΑ.

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διονύσου ΧΟΡΟΠΑΙΓΝΙΟ θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς από την Καππαδοκία, την Ήπειρο και τη Θράκη, ενώ θα ακολουθήσει ρεμπέτικη παράσταση

Το Σάββατο 27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών με τις χορωδίες του ΘΕΣΠΙ και της ΣΕΜΕΛΗΣ από το Διόνυσο, του Μουσικού Εργαστηρίου Ο ΑΜΦΙΩΝ από το Χαϊδάρι, του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Ν. Μάκρης και του Δήμου Παπάγου- Χολαργού

Τα Μικρά ΔΙΟΝΥΣΙΑ θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 28 Ιουνίου με τα τμήματα κιθάρας, TAE KWON DO και χορών της Δημοτικής Κοινότητας, και το τμήμα αθλητριών στίβου του ΑΟ Διονύσου να δείχνουν τη δουλειά τους.

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στον παλιό σταθμό του τρένου, δίπλα στο Πάρκο Αγαλμάτων, με ώρα έναρξης τις 8.30 το βράδυ και είσοδο ελεύθερη.