logo


Η Τοπική Σύμβουλος της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» στη Ροδόπολη Δ. Πολύζου, εκ μέρους της δημοτικής κίνησης, κατέθεσε προς το Δήμο Διονύσου, το Τοπικό Συμβούλιο Ροδόπολης και το ΝΠΔΔ «ΕΣΤΙΑ» , ερώτηση σχετικά με τη λειτουργία παιδικού σταθμού στη Ροδόπολη:

«Σας είναι γνωστό ότι στη Δ.Κ. Ροδόπολης υπάρχει κενό κτήριο δίπλα στο χώρο όπου στεγάζεται το Νηπιαγωγείο Ροδόπολης, στην οδό Καραϊσκάκη 2, και ότι στον εν λόγω χώρο θα λειτουργούσε παιδικός σταθμός. Εσείς είχατε δεσμευθεί προεκλογικά για το ίδιο θέμα.

Σας ενημερώνω επίσης ότι η τελευταία απόφαση του προηγούμενου Τοπικού Συμβουλίου (28/3/2014, 4η Συνεδρίαση, Αρ. Πρωτ.23) αφορούσε ακριβώς αυτό το θέμα.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, εγκρίθηκε η παραχώρηση του κτηρίου στο ΝΠΔΔ η ΕΣΤΙΑ για να το μετατρέψει σε παράρτημα παιδικού σταθμού Ροδόπολης.

Ζητώ να με ενημερώσετε εγγράφως για τις ενέργειες τις οποίες έχετε προβεί προκειμένου ο εν λόγω χώρος, να λειτουργήσει ως παιδικός σταθμός, καθώς και για τους λόγους καθυστέρησης υλοποίησης της απόφασης του προηγούμενου Τοπικού Συμβουλίου.

Γνωρίζετε άλλωστε ότι υπάρχει πραγματική ανάγκη για τη λειτουργία παιδικού σταθμού στη Δημοτική μας Κοινότητα και επομένως ο εν λόγω χώρος δεν θα πρέπει να μείνει αναξιοποίητος.»