logo


Στο πλαίσιο του δεύτερου εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας, (1 έως 7 Δεκεμβρίου), ο Δήμος Διονύσου διοργανώνει μια ξεχωριστή συνάντηση ανοιχτού διαλόγου με κεντρικό ερώτημα:

«Ποια στοιχεία της φυσιογνωμίας της περιοχής μας θα θέλαμε να δούμε να αξιοποιούνται στρατηγικά και να αποτυπώνονται στο πενταετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Διονύσου;»

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, ημέρα έναρξης της διοργάνωσης και ώρα 18:00- 20:30 στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Η συζήτηση θα δομηθεί σε δυο διαφορετικούς γύρους και θα διεξαχθούν έξι με οκτώ παράλληλες συζητήσεις με συγκεκριμένα θέματα τα οποία θα προκύπτουν-απαντούν στο κεντρικό ερώτημα.

Οι ομάδες συζήτησης θα συντονίζονται από τους ίδιους τους πολίτες, εκπροσώπους φορέων κ.λπ. Οι πολίτες που θα παρευρίσκονται στο χώρο, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θεματική συζήτηση στην οποία θα συμμετάσχουν.

Οι επιμέρους θεματικές-απαντήσεις στο κεντρικό ερώτημα- θα προκύψουν από τους ίδιους και συγκεκριμένα από όλους όσοι ανταποκριθούν σε αυτή την πρόσκληση.

Η πρόσκληση του Δήμου αναφέρει επιπλέον και τα εξής:

“Με αυτό το μήνυμα, σας προσκαλούμε να σκεφτείτε αν θέλετε εσείς ή κάποιο άλλο μέλος του φορέα που εκπροσωπείτε να γίνετε εισηγητής θεματικής συζήτησης και να παρουσιάσετε στην ξεχωριστή αυτή συνάντηση,

«το στοιχείο εκείνο της φυσιογνωμίας της περιοχής μας που θα θέλατε να δείτε να αξιοποιείται στρατηγικά και να αποτυπώνεται στο Πενταετές Επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου».

Για να συμπεριληφθεί η πρότασή σας στο πρόγραμμα των θεματικών συζητήσεων θα πρέπει να μας απαντήσετε το αργότερο έως της Δευτέρα 24/11 και ώρα 12:00 στο παρόν email, (σ.σ. kyriakouli@dionysos.gr) αναφέροντας το όνομα του εισηγητή, το θέμα της συζήτησης (απάντηση στο ερώτημα/ερώτημα που προκύπτει από το ερώτημα), τον φορέα που τυχόν εκπροσωπείτε.

Όσοι ανταποκριθείτε θετικά στο παρόν κάλεσμα θα πρέπει να συμμετέχετε στην προπαρασκευαστική συνάντηση ενημέρωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 11:00, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου, επί της Λ. Μαραθώνος 29.

Θα ενημερωθείτε με νέο επιβεβαιωτικό μήνυμά μας τη Δευτέρα.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για την παροχή διευκρινίσεων”.