logo


Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ήταν φέτος διαφορετικός στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου. Και αυτό, γιατί ήταν η μοναδική Κοινότητα όπου ανταποκρινόμενοι στην έκκληση και την ιδέα του συντοπίτη Γ. Κοτσίκου, την οποία υιοθέτησε αμέσως και προώθησε η Δημοτική Κοινότητα, πολλοί ήταν οι φορείς και οι σύλλογοι που αντί για στεφάνια- ή, επιπλέον αυτών- κατέθεσαν  χρήματα υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Αναλυτικά οι φορείς είναι:

Ο Σύλλογος Γονέων Λυκείου Διονύσου

Ο Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Διονύσου

Ο Αθλητικός Όμιλος Διονύσου

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διονύσου

Η Χορωδία Διονύσου «Σεμέλη»

Το Σωματείο Οικισμού Πλατύ Χωράφι

Και οι δημοτικές παρατάξεις Νέα Πνοή για το Διόνυσο και Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου

από τη χρηματική συνεισφορά των οποίων συγκεντρώθηκαν  συνολικά 250 ευρώ, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Σύμφωνα μάλιστα με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τ. Μπάση, αναμένεται πως περισσότεροι φορείς θα ανταποκριθούν την επόμενη φορά, στις 25 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως χρήματα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αντί στεφάνου, διέθεσαν η Νέα Πνοή και η ΔΑΔΙΟΝ σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες. Υπενθυμίζεται επίσης πως η ιδέα της χρηματικής ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, έναντι της κατάθεσης στεφάνου, είχε απορριφθεί στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΤΙΑΣ.