logo


Για την ανταλλαγή αγαθών, αλλά κυρίως απόψεων, ιδεών και ελπίδας, μιλάει η ανακοίνωση του Δικτύου Αλληλεγγύης Διονύσου, αμέσως μετά το δεύτερο ανταλλακτικό παζάρι που οργανώθηκε  πριν μερικές ημέρες στον Άγ. Στέφανο και ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή του:

Ανταλλάξαμε όσα δεν χρειαζόμασταν με αυτά που χρειαζόμαστε!
Κυρίως όμως ανταλλάξαμε και μοιραστήκαμε τις απόψεις, ιδέες, τις ελπίδες μας, τα συναισθήματα και γνωριστήκαμε πίνοντας κρασάκι και τρώγοντας ωραία μεζεδάκια που μας προσφέρθηκαν.

Τα φάρμακα και τα τρόφιμα που μαζεύτηκαν από τις προσφορές σας – πάντα χρειαζούμενα- θα διατεθούν όπως πάντα σε αυτούς που τα χρειάζονται πιο πολύ και πιο άμεσα.

Αυτά όλα δεν θα μπορούσαν να συμβούν χωρίς την θερμή φιλοξενία τής Ελένης Σιδηροπούλου στο φιλόξενο χώρο της στην οδό Πεντζερίδη στον Άγιο Στέφανο. Την ευχαριστούμε θερμά!!!

Ένας φιλόξενος χώρος – απέναντι από τις γραμμές του τρένου- με πολλά ακόμα μικρά αξιόλογα μικρά καταστήματα που δραστηριοποιούνται με δυσκολία στην μεγάλη οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι. Όλοι τους μας καλοδέχτηκαν, στην μικρή του πλατειούλα, μας βοήθησαν εθελοντικά ο καθένας με τον τρόπο του προσφέροντας ό,τι μπορούσαν. Σας ευχαριστούμε!

Στην κρίση που βιώνουμε κανένας δεν θα είναι μόνος του!

Οργανώνουμε ήδη τις νέες μας δράσεις και σας περιμένουμε όχι μόνο να τις υλοποιήσουμε μαζί αλλά να μας πλαισώσετε με τις ιδέες και προτάσεις σας!