logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει ενεργά ως Μεγάλος Υποστηρικτής στον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Υπεραπόστασης εντός σταδίου «1st Ultra Track 100km Athens 2026», που διοργανώνεται από τον Διεθνή Σύνδεσμο Μεγάλων Αποστάσεων «ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ», με αφορμή και υπέρ της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ELIZA.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Διονύσου Αττικής «Σακελλάριος Σωτηρίου», το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουνίου 2026.

Δύο κατηγορίες αγώνων:

  • 1st Ultra Track 100km: για προχωρημένους δρομείς υπεραποστάσεων. Χρονικό όριο: 14 ώρες. Ώρες διεξαγωγής: 21:15 Σαββάτου – 11:15 Κυριακής.
  • 1st ELIZA: αγώνας 2 ωρών, ανοιχτός σε κάθε δρομέα ανεξαρτήτως επιπέδου, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ώρες διεξαγωγής: 19:00 – 21:00, Σάββατο 6/6/2026.

Εμπνευστής του αγώνα είναι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος Αλέξανδρος Τζόρβας, ενώ τεχνικός υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο Παύλος Γορανίτης. Το σύνολο των εσόδων κατατίθεται αποκλειστικά στους λογαριασμούς του Ιδρύματος ELIZA, προς ενίσχυση του έργου του για τα κακοποιημένα παιδιά.

Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται στα 50,00 ευρώ και οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά έως την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026 στις 12:00, στον σύνδεσμο: 🔗 https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=ee578c03cd7ac36337c0c86d4b320448&l=GR

Ο Δήμος Διονύσου τιμά την πρωτοβουλία αυτή και καλεί τους δημότες να στηρίξουν έναν αγώνα που συνδυάζει τον αθλητισμό με την αλληλεγγύη.