logo


Διόνυσος, 26 Απριλίου 2024

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ

της 30ής Απριλίου 2024

Επειδή οι ερωτήσεις που υποβάλλονται έχουν αξία αν παρακολουθείται και η εξέλιξη των ενεργειών με βάση τις απαντήσεις που λαμβάνονται, επανερχόμαστε και υποβάλλουμε τις εξής ερωτήσεις:

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Ως προς τα έργα της αποχέτευσης, μας ενημερώσατε στην 1η συνεδρίαση Λογοδοσίας ότι:

  1. «για το έργο ΤΟΞΟΤΗΣ- ΑΚΤΩΡ που ήδη τρέχει περίπου δέκα χρόνια και αφορά στις Δημοτικές Κοινότητες Διονύσου, Ροδόπολης, Σταμάτας, Κρυονερίου και Αγ. Στεφάνου ότι είμαστε σε ένα ποσοστό υλοποίησης περίπου στο 90% στα δίκτυα, 43% στις ιδιωτικές συνδέσεις και 67% στα αντλιοστάσια,  με προθεσμία περαίωσης είναι 28/2/2024».

Ολοκληρώθηκε το έργο; Αν ναι, πότε θα ολοκληρωθούν οι συνδέσεις; Αν όχι, γιατί υπάρχει καθυστέρηση;

  1. «για την αποχέτευση του Αγ. Στέφανου που θα γίνει με σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ ότι μέχρι τις 15 Μαρτίου η ΕΥΔΑΠ θα καταθέσει τα τεύχη δημοπράτησης προς έγκριση στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ».

Δημοπρατήθηκε το έργο ή μήπως υπάρχει οποιοδήποτε κώλυμα στην υπογραφή της σύμβασης; Για την Άνοιξη ξεκίνησε τις εργασίες ο εργολάβος; Ενημερώθηκαν οι δημότες ώστε να αυξηθούν οι συνδέσεις και με ποιον τρόπο;

ΥΔΡΕΥΣΗ

Μας είχατε ενημερώσατε στην 1η συνεδρίαση Λογοδοσίας ότι μέχρι τις αρχές Απριλίου θα εκδοθεί ο λογαριασμός για το πρώτο τετράμηνο του 2023. Εκδόθηκαν οι λογαριασμοί;

Νίκος Καρυστινός

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής παράταξης “Νέος Διόνυσος”