logo


Τη συζήτηση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο, και όχι σε διαπαραταξιακές επιτροπές, ώστε να ενημερώνονται όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι πολίτες ζητεί με Δελτίο Τύπου η Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου. Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί- όπως ανακοίνωσε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Δήμαρχος Διονύσου Κ. Μαϊχόσογλου- συνάντηση της διαπαραταξιακής επιτροπής με διευρυμένη σύνθεση και παρούσα τη μελετήτρια, καθώς και εκπροσώπους του Υπουργείου:

Διόνυσος 24 /04/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Διονύσου επιλέγει να συζητήσει μέσα σε γραφεία και πίσω από κλειστές πόρτες το φλέγον ζήτημα της εξέλιξης των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγίου Στεφάνου και Άνοιξης.

Δεν είναι τυχαία επιλογή η συζήτηση να γίνεται σε διαπαραταξιακές επιτροπές και όχι ανοιχτά και επίσημα με δέσμευση μπροστά στους κατοίκους στο Δημοτικό Συμβούλιο με ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων και των Πολιτών.

Κατηγορηματικά η Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου καταγγέλλει τις πρακτικές αυτές και καλεί την Διοίκηση του Δήμου να βάλει στην άκρη τα όποια προσχήματα δήθεν έλλειψης χρόνου και να προχωρήσει σε συζήτηση στα επίσημα όργανα των εκλεγμένων του Δήμου.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Διονύσου