logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Όλοι μαζί με λιγότερα προβλήματα και περισσότερα χαμόγελα!!!… ήταν το μήνυμα του ΕΣΔ σε μια βραδιά γεμάτη αισιοδοξία και διασκέδαση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση για την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας με την συμμετοχή των μελών του Συλλόγου αλλά και των ουσιαστικών και αληθινών φίλων.

Ο Σύλλογός μας υποσχέθηκε ότι με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο θα σκύψει πάνω στα προβλήματα των επιχειρήσεων και θα βοηθήσει στην επίλυσή τους αλλά και στην ανάδειξη της επιχειρηματικότητας του τόπου μας.

Τα κομμάτια της πίτας που έκοψαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας περιείχαν μηνύματα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης, συνεργασίας και ουσίας, για ένα καλύτερο μέλλον με ανάπτυξη, ευφορία και ευημερία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την τιμητική παρουσία τους:

τη Δήμαρχο Διονύσου Κα Κατερίνα Μαϊχόσογλου, τον Υπουργό Επικρατείας Κο Μάκη Βορίδη, τον Βουλευτή Ανατ. Αττικής Κο Στέλιο Πέτσα, τον Βουλευτή Ν.Δ. Ανατ. Αττικής Κο Βασίλη Οικονόμου, τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Χριστοδουλάκη, την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Κα Βασιλική Καβαλλάρη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κο Πολυχρόνη Μπαϊρακτάρη, την Περιφερειακή Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ Κα Μυρτώ Κοροβέση, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΕΑ Κο Δημήτρη Γαβαλάκη, την Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κα Βανίτα Σοφρώνη, τον Πρώην Δήμαρχο Κο Γιάννη Καλαφατέλη, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους, τον επικεφαλής της παράταξης Εύπoλις Κο Κωστή Κουριδάκη, εκπροσώπους από την παράταξη «Νέος Διόνυσος”, τον Πολιτευτή Κο Τάσο Αγγέλικα,, την Πολιτευτή Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου, τον Πολιτευτή Κο Δημήτρη Αγγελή, τον Πρώην Πρόεδρο της ΕΣΤΙΑΣ Κο Τάσο Καρασαρλή, την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων, τα μέλη των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και εκπροσώπους από την τοπική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και  τους χορηγούς μας για την στήριξή τους κάθε φορά που τους χρειαζόμαστε.

Στον Εμπορικό Σύλλογο Διονύσου είμαστε όλοι μαζί!!!!!!!