logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου πραγματοποίησε μία λαμπρή και αξέχαστη Χοροεσπερίδα Κοπής Πίτας την περασμένη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στο κέντρο «Μουριές» στη Σταμάτα. Στην κατάμεστη αίθουσα που πλημμύρησε από χαρά και ενθουσιασμό, τα στελέχη διοίκησης του ΑΣΑΔ , οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ , οι αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών, οι προπονητές, τα μέλη του τμήματος εδαφοσφαίρισης, οι γονείς των παιδιών, οι φίλοι και οι συνεργάτες του συλλόγου, αντάλλαξαν ευχές για μια δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά, ενισχύοντας το δεσμό αλληλεγγύης, φιλίας και κοινωνικής προσφοράς που χαρακτηρίζει τον σύλλογο.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΑΔ κ. Μάριος Λουκάτος , εκ μέρους του συλλόγου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους , έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή της πορείας του συλλόγου από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα και παρουσίασε τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς, ο οποίος περιελάβανε μεταξύ άλλων, τιμητικές βραβεύσεις για τα παιδιά των τμημάτων ακαδημιών που διακρίθηκαν σε αγωνιστικό επίπεδο. Ιδιαίτερη έμφαση αναφορικά με τα πεπραγμένα του συλλόγου, δόθηκε στην «παρθενική» συμμετοχή της νεοφώτιστης γυναικείας ομάδας χάντμπολ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και στην ίδρυση και ανάπτυξη του νέου τμήματος εδαφοσφαίρισης (pétanque). Στην ομιλία του, ο κ. Λουκάτος εξέφρασε την εκτίμησή του προς τους παρευρισκομένους και ιδιαίτερα στους γονείς των παιδιών για τη συνεχή υποστήριξή τους και δήλωσε την αποφασιστικότητα του συλλόγου να συνεχίσει να προάγει τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα, τις αξίες του ολυμπισμού και την κοινωνική συνοχή τόσο στην αθλητική, όσο και στην τοπική κοινότητα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ όλων, ο Βουλευτής κ. Βασίλης Οικονόμου, η Δήμαρχος Διονύσου κα Κατερίνα Μαϊχόσογλου, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ κ. Δημήτρης Σταυρακάκης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα Βόνη Βιθυνού , ο πρ. Δήμαρχος κ. Γιάννης Καλαφατέλης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Γεωργία Κριεμάδη, οι πολιτευτές κ.κ. Τάσος Αγγέλικας και Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου, η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου κα Εύη Γαλαίου, ο Πρόεδρος του ΑΣΟΔ Ασπροπύργου κ. Νίκος Ματθαίου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Εδαφοσφαίρισης (pétanque) Γαλατσίου κ. Σπύρος Ασωνίτης, καθώς και πολλές άλλες προσωπικότητες από τον κόσμο της πολιτικής, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού χώρου, επιδεικνύοντας τη στήριξη και την αναγνώριση του έργου του συλλόγου στην τοπική κοινωνία και στον τομέα του αθλητισμού.

Αναμφισβήτητα, η συμβολή και η υποστήριξη των χορηγών του συλλόγου είναι ανεκτίμητη και άξιζε ξεχωριστής αναγνώρισης. Η παρουσία και η στήριξη των παρακάτω επιχειρήσεων είναι πολύτιμη και εκτιμάται βαθύτατα από τον Αθλητικό Σύλλογο Άνοιξης Διονύσου. Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους και τιμήθηκαν από τον σύλλογο για την προσφορά τους, οι εκπρόσωποι της εταιρείας «ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ» κ.κ Φελέκης και Μπάσης, ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου οικιακού εξοπλισμού «VENUS» κ. Νεοκλής Βέττας, η ΑΜΚΕ «ΑΙΓΕΑΣ» του εφοπλιστή κ. Αθανάσιου Μαρτίνου και η φαρμακοβιομηχανία «SJA PHARM DELOUSIL». Ευχαριστίες και αναφορά έγινε για όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές του συλλόγου για την σεζόν 2023-24 που είναι επίσης η εταιρεία συστημάτων ασφαλείας «UNION», η πολυεθνική «BIC VIOLEX», η εταιρεία που επιμελήθηκε την δημιουργία της ιστοσελίδας του συλλόγου «BECOME Design Studio» και το πολυϊατρείο «MEDICA».

Το highlight της εκδήλωσης αποτέλεσε η λαχειοφόρος αγορά, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα που προσέφεραν γενναιόδωροι χορηγοί και φίλοι με την αμέριστη υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου. Όλοι οι δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς, καθώς και οι τυχεροί λαχνοί μνημονεύονται στη σελίδα του συλλόγου

Το ΔΣ του ΑΣΑ Διονύσου, το προπονητικό επιτελείο, τα στελέχη και οι αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσους παρευρέθηκαν και εύχονται ολόψυχα Καλή Χρονιά με προσωπική, οικογενειακή και αθλητική ευτυχία.