logo


Σε ορθή επανάληψη, και ανάρτηση στη Διαύγεια, προχώρησαν σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου οι Υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου, αναφορικά με την απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής να μην ασκηθεί ένδικο μέσο στο πλαίσιο της αντιδικίας του Δήμου με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σταμάτας:

Υπενθυμίζεται πως με δικαστική απόφαση αναγνωρίστηκε η κυριότητα του Συνεταιρισμού σε κτήριο, που ο Δήμος χρησιμοποιούσε επί χρόνια ως αποθηκευτικό χώρο. Η ίδια απόφαση καταλογίζει στο Δήμο μειωμένη δικαστική δαπάνη 1000 ευρώ.

Το θέμα, όπως κατέγραψε η Οδός Διονύσου, είχε συζητηθεί στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, την περασμένη Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και εγκρίθηκε με τη διπλή ψήφο της Προέδρου και Δημάρχου Κ. Μαϊχόσογλου. Στην απόφαση, εντούτοις, που αναρτήθηκε λίγο αργότερα στη Διαύγεια, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εμφανιζόταν πλήρως διαφοροποιημένο: Αντί για εννέα, προέκυπτε πως τα μέλη της Επιτροπής ήταν 11, εμφανίζονταν ως παρόντα 2 μέλη που απουσίαζαν, ενώ απουσίαζε και κάθε αναφορά στην ισοψηφία και τη χρήση της διπλής ψήφου της κ. Μαϊχόσογλου.