logo


Απόφαση της Δημάρχου Κ. Μαϊχόσογλου, με ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου, αναρτήθηκε σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στη Διαύγεια, με στόχο την πλήρωση τριών θέσεων, ενός ειδικού συνεργάτη και δυο ειδικών συμβούλων Δημάρχου. Η απόφαση, πιο συγκεκριμένα, μιλάει για έναν ειδικό συνεργάτη δημοσιογράφο, έναν ειδικό σύμβουλο, υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων θέσεων, και ακόμη έναν ειδικό σύμβουλο, νομικό/δικηγόρο.

Στην απόφαση περιγράφεται αναλυτικά το αντικείμενο για την κάθε θέση, με ιδιαίτερη έμφαση στο εύρος γνώσεων του νομικού, ο οποίος “παρέχει υπηρεσίες, μέσα στον κύκλο των γνώσεών του, στα παρακάτω αντικείμενα: Συμβουλευτικές υπηρεσίες και εξειδικευμένες γνώμες (γραπτά ή προφορικά) επί θεμάτων νομικής φύσεως, ιδίως στα πεδία: Δημοσίων συμβάσεων, Ενοχικού δικαίου, μισθώσεων, Εμπραγμάτου δικαίου, απαλλοτριώσεων, κτηματολογίου, περιουσίας του Δήμου και Χωροταξικού και πολεοδομικού δικαίου«.

Υπενθυμίζεται πως οι παραπάνω συνεργάτες είναι μετακλητοί υπάλληλοι και η υπηρεσία τους ακολουθεί τη δημαρχιακή θητεία. Ο αριθμός τους, τέλος, μπορεί να είναι ίσος με τον αριθμό των Αντιδημάρχων του οικείου Δήμου, και εν προκειμένω για το Δήμο Διονύσου μέχρι επτά. Υπενθυμίζεται εδώ πως κατά την προηγούμενη θητεία, στο Δήμο Διονύσου υπηρετούσαν 5 ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες- 2 δικηγόροι, ένας μηχανικός, ένας δημοσιογράφος και ένας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας.