logo


Τη δικαίωση της απελθούσας Δημοτικής Αρχής, και του τέως Δημάρχου Γ. Καλαφατέλη, για τις ενέργειες σχετικά με την επιτάχυνση υλοποίησης του αντιπλημμυρικού έργου στη Λ. Σταμάτας- Δροσιάς, υπογραμμίζει με Δελτίο Τύπου η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας “Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο”. Το εν λόγω Δελτίο απηχεί και την τοποθέτηση του κ. Καλαφατέλη στη χθεσινή (30/1) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31/1/2024

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου & Επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης» Γιάννης Καλαφατέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω το Δημοτικό Συμβούλιο και τους κατοίκους του Διονύσου, για μία νίκη και δικαίωση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής (2019-2023), αλλά κι εμού προσωπικά, αναφορικά με το πολύπαθο αντιπλημμυρικό έργο της Λεωφόρου Σταμάτας-Δροσιάς.

Όπως πληροφορήθηκα, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οικοπέδου που προέβλεπε η μελέτη, τελικά αποδέχθηκε και συνυπέγραψε με την Περιφέρεια Αττικής την αναγκαία πράξη «σύστασης δουλείας».

Η εξέλιξη αυτή μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς επιταχύνει την υλοποίηση αυτού του πολύ σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου, σύμφωνα με την υπεύθυνη επιλογή της προηγούμενης διοίκησης της «Δύναμης Ευθύνης» .

Μία επιλογή, την οποία πληρώσαμε ακριβά, σε πολιτικό επίπεδο και εργαλειοποιήθηκε από τις τότε μειοψηφίες του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες είχαν ταχθεί υπέρ της τροποποίησης της μελέτης, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με σοβαρές καθυστερήσεις, άρα ουσιαστικά σε μπλοκάρισμα του έργου.»

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ευθύνης για το Διόνυσο